Apartament 1 MNG Tomis Villa
  • Apartament 1 MNG Tomis Villa

    Situat într-un complex unde domnește eleganta, simplitatea și bunul gust va punem la dispoziție un apartament cochet pentru a va bucura de liniște dar și de distracție în cluburi renumite din Mamaia Nord alături de familie și prieteni.

    Apartamentul “MNG 1” din Tomis Villa impresionează prin aranjamentul său spațios și designul sofisticat. 

Sufrageria open space te întâmpină cu o canapea extensibila de culoare maro, care oferă un contrast plăcut cu pereții de un alb pur. Canapeaua este poziționată astfel încât să ofere o priveliște clară către televizorul montat pe perete, așezat deasupra unui mobilier minimalist care oferă soluții practice de depozitare.

Zona de bucătărie se laudă cu dotări moderne, având un design funcțional și elegant. Electrocasnicele sunt integrate armonios( plita, cuptor , cuptor cu microunde ,frigider) ,iar mașina de spălat rufe este discret amplasată, oferind totuși un acces facil. În mijlocul spațiului, o masă rotundă de culoare albă își găsește locul, fiind înconjurată de scaune comode de culoare maro, ce completează cromatica zonei de relaxare.

Dormitorul, separat de restul apartamentului, emană o atmosferă de intimitate și confort. Patul matrimonial, cu tonuri de maro, se potrivește perfect cu lenjeria de pat albă, creând un echilibru cromatic plăcut ochiului. În fața patului, un alt televizor montat pe perete oferă posibilitatea de a te relaxa înainte de culcare, fără a fi nevoie să părăsești confortul dormitorului.

Baia, cu un design modern și funcțional, se mândrește cu o cabină de duș spațioasă și finisaje de calitate superioară. Cromatica aleasă aduce un plus de luminozitate și spațiu.

Balconul, deși nu foarte mare, este amenajat astfel încât să poți savura o cafea dimineața sau să te relaxezi seara, având o măsuță și două scaune, perfecte pentru a te bucura de aerul proaspăt.

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • Dimensiuni: 55 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Mamaia Nord, Prelungirea D19,Nr 8,Bloc C2,etaj 3 

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului 

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE