Apartament Beautiful Almar

Apartament Beautiful Almar
 • Apartmentul Beautiful Almar face parte din blocul de locuinte Adamar Residence care este amplasat in centrul statiunii Mamaia pe partea lacului Siutghiol cu deschidere direct la bulevardul Mamaia. (aproape de zona La Butoaie)
  Proprietatea beneficiaza atat de o priveliste laterala superba asupra lacului dar se afla situat într-o locație atractivă, la mică distanță de plajele Mamaia, Vega Vintage și Kudos.
  Apartamentul conceput pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, ofera o distribuire optima a spatiului,facilitand atat confortul, cat si utilitatea si este alcatuit din cameră de zi, dormitor, bucătărie complet echipata si baie privată.
  Unitatea dispune de aer condiționat, podea cu parchet, TV cu ecran plat, WiFi gratuit si de mare viteza, dulap, electrocasnice moderne si toate cele necesare confortului destinat oaspetilor.
  Cei 4 oaspeti gazduiti cu usurinta (pat matrimonial si canapea extensibila) se pot bucura de asemenea de o minunata si serena priveliste a lacului de pe terasa proprie.
  Cladirea dispune de asemenea de lift, supraveghere video, loc de joaca pentru copii si parcare atat in fata cat si in spatele imobilului.

  Distanta pana la malul lacului: 20 m
  Distanta pana la plaja : 100 m
  Locuri de cazare : 4+1 copil

 • Adresa: Str Blv Mamaia, Nr 483

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect