Apartament Eden Alezzi

Situat la malul marii in cel mai mare si complex resort din Mamaia Nord, Eden Alezzi va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.
Datorita pozitiei la un etaj superior aveti parte de un peisaj extraordinar de frumos catre mare si plaja.
Apartament Eden Alezzi este ideal atat pentru familii cu copii si nu numai.
Alcatuit din 2 camere, va pune la dispozitie pat matrimonial, canapea extensibila, 2 smart TV. Bucataria este mobilata si utilata modern si nou.
Eden Alezzi este o locatie primitoare, vesela care va binedispune si va ofera un aer familiar

Sufragerie: Sufrageria apartamentului Eden emană o atmosferă primitoare și relaxantă. O canapea extensibilă confortabilă își găsește locul perfect în această încăpere, invitându-vă să vă relaxați după o zi lungă. În fața canapelei, un televizor modern oferă posibilitatea de a vă bucura de emisiunile preferate. În plus, o masă de luat masa elegantă este pregătită pentru mesele zilnice sau pentru ocaziile speciale.

Bucătărie: Bucătăria, separată, este un exemplu de funcționalitate și stil. Designul modern, cu mobilier și finisaje de calitate, face ca gătitul să fie o adevărată plăcere. Bucătăria este echipată cu un aragaz, cuptor electric, frigider și alte dotări esențiale care îmbină utilitatea cu estetica.

Dormitor: Dormitorul este un sanctuar al liniștii și confortului. Un pat matrimonial generos este punctul central al camerei, completat de un televizor modern pentru serile liniștite. Spațiul generos de depozitare asigură că toate lucrurile dvs. sunt organizate și la îndemână.

Baie: Baia apartamentului Eden este un spațiu de relaxare și reînnoire. Cu o cadă spațioasă, ideală pentru băile lungi și relaxante, și o mașină de spălat modernă, baia combină funcționalitatea cu luxul.

Balcon: Balconul este locul perfect pentru a vă bucura de frumusețea zilei. Oferind o priveliște splendidă către mare, balconul este spațiul ideal pentru a savura o cafea dimineața sau pentru a admira apusul.

 

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 2 camere – 60  mp
  • Locuri de cazare : 4 adulti+ 1 copil
  •  Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6 Bl A, et. 4

 

  • Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE