Apartament Saphire Infinity Alezzi

 • Apartament Saphire Infinity Alezzi

  Acest apartament este situat in Complex Alezzi, unul dintre cele mai noi resorturi cladiri din statiunea Mamaia Nord. Situandu-se in randul intai la mare face ca distanta dintre apartament si plaja sa fie una de 20m, astfel ca in fiecare zi a sejurului dumneavoastra sa nu fie nevoie de deplasarea cu vreun mijloc de transport.

  Apartamentul Saphir din complexul Infinity Alezzi este o oază de liniște și stil, o fereastră către marea întinsă, cu un decor inspirat din frumusețea simplă și nealterată a vieții marinaresc.

Sufrageria open space este dominată de un pat dublu confortabil, peste care veghează un televizor modern, creând un spațiu primitor pentru relaxare și odihnă. Designul interior captează esența nautică printr-o paletă de culori albastre și albe și accente decorative ce amintesc de mare și de călătoriile pe ape.

Bucătăria este un exemplu de eficiență și eleganță modernă, cu mobilier în nuanțe de gri și alb, care reflectă luminositatea și deschiderea spațiului. Dotările sunt de ultimă generație, concepute pentru a facilita prepararea mesei într-un mod cât mai plăcut și eficient. Colțarul cu scaune este perfect integrat în acest ansamblu, oferind o zonă confortabilă pentru servirea meselor într-un cadru intim, în timp ce masa suplimentară cu scaune oferă flexibilitate pentru oaspeți sau pentru o seară festivă.

Dormitorul este un sanctuar de intimitate și confort, cu două paturi suprapuse care maximizează spațiul fără a sacrifica designul sau comoditatea. Un televizor plasat strategic în fața paturilor asigură divertismentul, iar draperiile în culori calde adaugă o notă de căldură și intimitate.

Baia este un exemplu de funcționalitate modernă, cu un design curat și mobilier alb. Dușul walk-in este spațios și ușor de utilizat, iar prezența mașinii de spălat este un atu, adăugând valoare și confort. Fiecare element este gândit să contribuie la o experiență plăcută și fără griji pentru oaspeți.

Balconul, cu priveliște laterală la mare, este spațiul unde se pot savura momentele de liniște și unde se poate admira peisajul marin în toată splendoarea sa. Mobilat simplu, dar cu gust, balconul este locul ideal pentru a lua masa în aer liber sau pentru a te bucura de o carte bună în briza mării.

Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

În concluzie, apartamentul Saphir reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și estetică, fiind un refugiu ideal pentru iubitorii de mare, design și confort.

Zona ofera o multitudine de facilitati precum restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. se afla la o mica distanta de proprietate. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile la supermarket urile din apropiere.

 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 •  Mamaia Nord, strada Promenada nr. 85 bis, et. 1,,complex Infinity Alezzi
 • Complexul Infinity Alezzi dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).

  Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati ale complexului:

 • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
 • Infinity Pool
 • Loc de joaca pentru copii
 • Parcare privata

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
Call Now ButtonREZERVARE ONLINE