ApartamenteCt Infinity Summerland

Apartament Infinity Summerland este situat in deja faimoasa zona Summerland, cu privire directa la mare si lateral la lac  in proximitatea cluburilor Fratelli, Ego, Nuba. Datorita celor 2 vederi va puteti bucura de privelisti de pe terasa mobilata.
Pentru confortul dumneavoastra se pun la dispozitie prosoape si lenjerii de buna calitate si igienizate.

Apartamentul este foarte spațios, fiind amplasat intr-o clădire noua și beneficiază de un interior plăcut si relaxant. Este alcătuit din 2 camere spațioase unde se pot caza 4 persoane.

Sufragerie:
Apartamentul “Infinity Summerland” prezintă o sufragerie spațioasă și primitoare, dominată de nuanțe calde și confortabile. Canapeaua extensibilă maro oferă un loc ideal pentru relaxare, iar draperiile în aceeași nuanță îi completează perfect designul, asigurând intimitate și un cadru estetic plăcut. Zona de dining se remarcă printr-o masă elegantă, înconjurață de scaune de catifea maro, creând astfel un spațiu propice pentru mesele în familie sau cu prietenii.

Bucătărie:
Bucătăria este bine echipată și funcțională, integrându-se armonios în designul general al apartamentului. Dotările moderne includ un aragaz, un frigider, un cuptor cu microunde și alte utilități esențiale, fără a omite mașina de spălat, care adaugă un plus de confort. Mobilierul alb contrastat cu blatul de lucru în nuanțe de maro creează un echilibru cromatic și oferă suficient spațiu pentru prepararea mesei.

Dormitor:
Dormitorul este o oază de liniște și relaxare. Patul matrimonial, central, este însoțit de lenjerie confortabilă și perne pufoase, garantând odihnă de calitate. În fața patului, pe o mobilă elegantă, se află un televizor modern, perfect pentru serile liniștite. Spațiul de depozitare nu este neglijat, datorită dulapului generos, care completează designul camerei.

Baie:
Baia, cu un design contemporan, este dotată cu o cadă modernă, perfectă pentru momente de răsfăț. Finisajele de calitate, combinate cu accesorii alese cu gust, transformă această încăpere într-un spațiu funcțional și estetic.

Balcon:
Unul dintre punctele forte ale apartamentului este balconul, care oferă o priveliște spectaculoasă atât către lacul Siutghiol, cât și către mare. Este locul ideal pentru a savura o cafea de dimineață sau pentru a contempla apusul, într-un cadru natural deosebit

Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

Fiind situat in zona cluburilor este ideal pentru persoane carora le place viata de noapte.
Bineinteles ca se poate inchiria si de familii cu copii deoarece in zona sunt diverse puncte de atractie.

Cumparaturile sunt extrem de accesibile datorita Mega Image, Kaufland, Complex La Butoaie.  In incinta complexului se mai gasesc cafenele, restaurante, gelaterie, farmacie, magazine.
Apartamentul se afla la 50 m de plaja Nuba.

  • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  •  Mamaia Nord, strada Aleea Siracuza, nr. 585 A, et. 5.
    •  

Se inchiriaza pe minim 3 nopti.

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Preturile difera in functie de perioada.

Website: www.apartamentect.ro

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE