Divine Apartment Nord 10

 • Aveti nevoie de un apartament nou, spatios aproape de plaja si mobilat cu bun gust? Divine Apartment Nord 10 va indeplineste toate aceste criterii si este disponibil pentru toti cei ce vor sa se relaxeze la malul marii impreuna cu cei dragi.
  Apartamentul face parte din Complexul Nord 10, situat in centrul statiunii Mamaia Nord. Este unul dintre cele mai mari complexuri rezidentiale de la malul marii, acesta fiind construit cu finisaje de calitate, oferind astfel, un ambient incantator si relaxant fiecarui client ce-l viziteaza.
  Apartamentul Divine se afla la o distanta de 100m de plaja si va ofera tot confortul mult visat la malul marii.
  Complexul Nord 10 va ofera piscina si loc de joaca pentru copii, astfel ca piticii vor fi foarte incantati si bucurosi ca au unde sa isi petreaca timpul intr-un mod cat mai distractiv posibil.
  Complexul se afla in Mamaia Nord, cea mai cautata statiune turistica la ora actuala de pe litoralul romanesc, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii .
  Apartamentul se afla la un etaj superior iar din acest motiv puteti sa va bucurati de un peisaj superb la malul marii si sa va savurati cafeaua din interiorul propriei terase.
  Apartamentul este compus din doua camere si ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane, avand un pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living.
  Bucataria este utilata cu tot ce trebuie pentru a nu duce lipsa de nimic, toate electronicele si electrocasnicele fiind de o foarte buna calitate.
  Deasemenea, apartamentul Divine are aparat de aer conditionat, precum si TV, cu o gama variata de posturi, wi-fi de mare viteza.
  In zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare.
 • Distanta pana la plaja : 100 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 62 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copii
 •  Mamaia Nord, strada D10 nr.9 , Bl , et. 6,  complex Nord 10 by Alezzi
 • Balcon cu iesire din toate camerele
 • Complexul Nord 10 by Alezzi dispune de loc de joaca copii si piscina.

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
Call Now ButtonREZERVARE ONLINE