Residence Sole 8

Residence Sole 8

Va prezentam un apartament de lux, bloc 2023, prima inchiriere , cu 2 camere, in prima linie la mare , langa plaja Ohi Ohi, Signature, Tomis Villa.
Apartamentul este situat la etaj 8 , cu vedere panoramica la mare, cu vederea spre Mamaia.

Apartamentul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord datorita restaurantelor și teraselor cu vedere spre mare cât și a plajelor selecte din zona.

Situat într-o zonă exclusivistă, apartamentul Sole 8 impresionează prin designul său rafinat și atenția la detalii.

Sufragerie open space: În mijlocul încăperii se regăsește o canapea extensibilă mare de un verde smarald realizată din catifea, care iradiază o senzație de lux și confort. În fața acesteia, mobilierul minimalist de culoare albă găzduiește un televizor modern, asigurând un loc perfect pentru relaxare și vizionare. Draperiile, de o nuanță închisă, contrastează frumos cu pereții și adaugă un sentiment de intimitate în cameră. Un candelabru luxos, cu detalii complexe, atârnă de tavan, reflectând lumina într-un joc de sclipiri pe pereți și mobilier.

Bucătărie: Zona de gătit este definită de mobila elegantă care îmbină funcționalitatea cu estetica. Blaturile lucioase se potrivesc perfect cu finisajele, creând un spațiu perfect pentru gătit și servirea meselor. Este dotata cu plita moderna , hota, cuptor cu microunde ,aparat de cafea, frigider, vesela. Un colțar intim cu scaune așteaptă oaspeții pentru a servi masa într-un cadru plăcut.

Dormitor: Acest spațiu este dominat de un pat matrimonial elegant, cu accente fine și o lenjerie de pat alba, invitantă. În fața patului, un televizor montat pe perete oferă oportunitatea de a te relaxa înainte de culcare. Draperiile închise la culoare completează designul camerei, iar un dressing generos oferă soluții de depozitare optimă pentru haine și accesorii.

Baie: Modernitatea și eleganța sunt cuvintele cheie în descrierea băii. În nuanțe de alb, aceasta dispune de un duș de tip “walk-in” și finisaje de calitate superioară. Faianta în nuanțe de gri adaugă un plus de stil și personalitate acestei încăperi.

Balcon: Spațiul exterior este completat de un set de mobilier, fiind locul perfect pentru a te bucura de o vedere laterală spre mare și a savura o cafea în liniștea dimineții.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

Se închiriază pe minim 3 nopți, iar rezervările se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare.

Telefon rezervari 0799242424

 contact@apartamentect.ro

 www.apartamentect.ro