Apartamente de inchiriat in regim hotelier in Mamaia
Sunteti in cautarea unei oferte de cazare in Mamaia, insa hotelurile si pensiunile nu se ridica la nivelul de confort si intimitate dorit de Dvs? Va oferim spre inchiriere apartmente in regim hotelier in Constanta- Mamaia, cu toate facilitatile si utilitatile necesare unui sejur splendid. Mai jos aveti listate apartamentele noastre, iar pentru mai multe informatii, si lista de preturi, dati click pe „Rezervare /Detalii”.

De ce să alegi apartamente în regim hotelier la mare

Litoralul românesc este una dintre cele mai des întâlnite opțiuni alese de turiștii români atunci când vine vorba despre vacanța de vară.

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să te îngrijești atunci când pui la cale planurile unui concediu pe litoral este legat de partea de cazare. Din fericire, ai destul de multe opțiuni în ceea ce privește acomodarea, fie că vorbim despre hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în regim hotelier.

Acestea din urmă au cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, ceea ce a dus la o concurență mare pe această nișă. Această concurență este în beneficiul clienților, deoarece prețurile sunt mai mici și condițiile de cazare mai bune. Iată câteva motive pentru care merită să cauți un apartament în regim hotelier atunci când cauți cazare pe litoral.

Preț mai mic

Pentru a face concurență hotelurilor și pensiunilor, apartamentele în regim hotelier au fost nevoite să vină cu oferte de preț mai mici. Astfel, vei putea să găsești cazare și să te bucuri de concediu la un tarif mai redus decât în altă parte. Iar tariful scade în cazul grupurilor, deoarece prețul apartamentului se împarte la numărul de persoane.

Localizare ideală

Un alt avantaj al apartamentelor în regim hotelier este legată și de faptul că cele mai multe dintre ele sunt localizate în zone de interes pentru turiști. Vei găsi multe apartamente în apropierea plajei în cele mai multe dintre stațiunile de pe litoralul românesc.

Condiții de calitate înaltă

Apartamentele dotate cu tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți confortabil îți vor oferi senzația că te afli în vizită la un prieten, nu într-un hotel. Vei dispune de bucătărie, baie și camere deosebit de confortabile, ideale pentru un concediu în cuplu sau cu familia.

Nu rata ocazia de a încerca un apartament în regim hotelier pe litoralul românesc.

Tel: 0799242424

Tel: 0748961100

 Constanța, Aleea Murelor nr. 7, corp a, et. 2, ap 13

E-mail: office@apartamentect.ro

Mobil +40748961100

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE