Termeni Si Conditii.

Bine ați venit și vă mulțumesc pentru interesul dvs. față de ELLA IMOBILIARE si site-ul nostru web www.apartamentect.ro, împreună cu site-urile noastre web, rețelele, aplicațiile, aplicațiile mobile și alte servicii furnizate de noi . Prezentul acord este un contract obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs. și noi cu privire la utilizarea dvs. de Servicii și Proprietăți. Neutilizarea Serviciului sau a Proprietăților în conformitate cu prezentul acord vă poate supune sancțiunilor civile și penale.
Acești Termeni constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic intre dvs. și Ella Wohnung Imobiliare(așa cum este definit mai jos), care reglementează accesul și utilizarea site-ului Apartamentect, inclusiv orice subdomenii ale acestuia, și orice alte site-uri web prin care Ella Imobiliare își pune la dispoziție serviciile. Site-ul, Aplicația și Serviciile Ella Imobiliare sunt denumite în continuare colectiv „Platforma Apartamentect”. Politica noastră de rambursare a clienților și alte politici aplicabile utilizării dvs. de Apartamentect sunt încorporate prin referință în acest acord.
Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții („Termeni”) deoarece conțin informații importante despre drepturile, remediile și obligațiile dvs. legale. Prin accesarea sau utilizarea Apartamentect, sunteți de acord să respectați și să fiți obligați de acești Termeni.

Dând clic pe „Accept” (sau cuvinte cu efect similar) sau descărcând, instalând sau accesând în alt mod sau folosind serviciul sau proprietățile, sunteți de acord că ați citit și înțeles și, ca o condiție pentru utilizarea serviciului sau proprietăți, sunteți de acord să fiți obligat prin acest acord. Dacă nu sunteți eligibil sau nu sunteți de acord să fiți obligat prin acest acord, atunci nu aveți permisiunea noastră de a utiliza serviciul sau proprietățile. Utilizarea de către dvs. a serviciului sau a proprietăților, precum și furnizarea de către noi a serviciului către dvs. o licență expresă pentru a utiliza proprietățile (dacă este cazul), constituie un acord între noi și dvs. pentru a fi obligat prin acest acord.

1. Prezentare generală a serviciului. Oferim informații despre proprietățile fizice gestionate, deținute, licențiate, închiriate, închiriate și / sau dezvoltate de noi sau de oricare dintre afiliații noștri . Puteți utiliza Serviciul pentru a face rezervări legitime pentru anumite Proprietăți pentru închirieri pe termen scurt sau mai lung și pentru a obține de la noi permisiunea noastră expresă (adică scrisă) pentru a utiliza aceste Proprietăți pentru o anumită perioadă de timp, în toate cazurile , numai în conformitate cu termenii și condițiile prezentului acord. „serviciu”Exclude toate proprietățile, dar include serviciile furnizate de noi în legătură cu utilizarea permisă a proprietăților (dacă este cazul), indiferent dacă rezervați aceste proprietăți direct de la noi sau de la o terță parte.

2. Eligibilitate. Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a utiliza Serviciul. Acceptând acest Acord, ne declarați și ne garantați că: (a) aveți cel puțin 18 ani, sunteți un minor emancipat sau aveți consimțământul legal al părinților sau al tutorelui pentru a fi de acord cu acest Acord; și (ii) complet capabil și competent să încheie acest acord; (b) nu ați fost anterior suspendat sau eliminat din Serviciu sau din oricare dintre Proprietățile noastre; (c) înregistrarea dvs. și utilizarea de către dvs. a Serviciului și a Proprietăților noastre este și va fi în conformitate cu toate legile, regulile și reglementările aplicabile. Dacă sunteți o organizație (de exemplu, o companie sau o școală), persoana care acceptă acest acord în numele dvs. declară și garantează că el sau ea are autoritatea de a vă lega de acest acord și sunteți de acord să fiți legat de acest acord.

3. Conturi și înregistrare. Pentru a accesa unele caracteristici ale Serviciului, poate fi necesar să vă înregistrați pentru un cont. Când vă înregistrați pentru un cont, este posibil să vi se solicite să ne furnizați câteva informații despre dvs., cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, adresa de domiciliu, data nașterii și alte informații de contact. Sunteți de acord că informațiile pe care ni le furnizați sunt corecte și că le veți menține corecte și actualizate în orice moment. Când vă înregistrați, vi se va cere să furnizați o parolă. Sunteți singurul responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și parolei și acceptați răspunderea pentru toate activitățile care au loc în contul dvs. Dacă credeți că contul dvs. nu mai este sigur, atunci trebuie să ne anunțați imediat la contact@apartamentect.ro

4. Verificări de fundal. Recunoașteți și sunteți de acord că, în scopuri de transparență, siguranță și prevenire a fraudei și în măsura permisă de legislația aplicabilă, putem, dar nu avem nicio obligație, înainte și / sau în timp ce rezervați și / sau ocupați o Proprietate: (a) solicitați să ne furnizați o formă de identificare guvernamentală sau alte informații suficiente pentru a ne ajuta să efectuăm verificările de fond descrise în secțiunile 4 ; (b) să vă protejeze împotriva bazelor de date terțe sau a altor surse și să solicite rapoarte (de exemplu, verificări de credit) referitoare la dvs. de la furnizorii de servicii (dacă sunt disponibile). Sunteți de acord să efectuați verificările de fond menționate anterior și să prelucrăm informațiile rezultate în conformitate cu Politică de confidențialitate (dacă este cazul), inclusiv partajarea cu proprietarii și / sau administratorii lor de proprietate.

5. Taxe și plată. Anumite caracteristici ale Serviciului vă pot cere să plătiți taxe. Înainte de a plăti orice taxe, veți avea ocazia să revizuiți și să acceptați taxele care vi se vor percepe. Toate taxele nu sunt rambursabile, cu excepția cazului în care în mod expres se prevede altfel în scris de către noi.

5.1. Taxe. Ne rezervăm dreptul de a stabili prețurile pentru Serviciu și orice produse pe care le oferim spre vânzare sau Proprietăți pe care le puteți rezerva prin intermediul Serviciului. Vom face eforturi rezonabile pentru a menține actualizate informațiile despre prețuri publicate pe site-ul nostru web. Vă încurajăm să verificați periodic site-ul nostru web pentru informații actuale privind prețurile. Putem modifica oricare dintre aceste informații de preț (inclusiv prin adăugarea de taxe sau taxe aplicabile) în orice moment înainte de finalizarea rezervării și vă vom informa cu privire la informațiile de preț aplicabile înainte de finalizarea acestei rezervări. Noi, la propria noastră discreție, putem face oferte promoționale cu caracteristici diferite și prețuri diferite pentru oricare dintre clienții noștri. Aceste oferte promoționale, cu excepția cazului în care vi s-au făcut, nu se vor aplica dvs. sau prezentului Acord.

5.2. Valută. Dacă solicitați o rezervare, veți fi informat cu privire la moneda în care veți fi taxat. Această monedă va fi determinată de noi pe baza metodei de plată aplicabile (definite în secțiunea 5.3) și a locației proprietății pe care o rezervați. Pentru confortul dvs. și dacă moneda în care veți fi taxat nu este aceeași cu moneda aplicabilă în țara dvs., vă putem oferi o indicație cu privire la cât de mult ar fi prețul aproximativ în moneda dvs. O astfel de indicație este doar orientativă, nu este obligatorie și va depinde de cursul de schimb aplicabil al zilei. Recunoașteți că cursul de schimb aplicabil utilizat pentru procesarea conversiei valutare poate să nu fie identic cu cursul de piață aplicabil în vigoare la momentul specific în care are loc o astfel de procesare deoarece: (i) actualizăm cursul de schimb aplicabil în mod regulat, dar nu în timp real , bază; și (ii) rata de schimb aplicabilă poate include un cost sau o marjă incrementală care nu este inclusă în rata de piață aplicabilă.

5.3. Autorizare. Ne autorizați să percepem toate sumele aplicabile (inclusiv orice depozite de securitate și taxe de curățenie aplicabile) pentru rezervările și / sau achizițiile pe care le efectuați prin intermediul Serviciului și, în conformitate cu Secțiunea 7.5, pentru Taxa de proprietate deteriorată (definită în Secțiunea 7.5) , inclusiv toate taxele aplicabile (de ex., taxa pe bunuri și servicii, taxa pe vânzări, taxa pe valoarea adăugată, taxe municipale, hotel și taxa de ocupare etc.), la metoda de plată specificată în contul dvs. sau pe care o indicați altfel atunci când trimiteți o astfel de rezervare și / sau comandă de cumpărare către noi („Metoda de plată aplicabilă”). În plus, dacă Metoda de plată aplicabilă este un card de credit, atunci: (a) putem solicita preautorizarea contului cardului dvs. de credit înainte de rezervare sau de cumpărare pentru a verifica dacă cardul de credit este valabil și că dispune de fondurile necesare sau creditul disponibil pentru a acoperi rezervarea sau achiziția dvs. sau orice potențială taxă de proprietate deteriorată care se poate aplica; și (b) ne autorizați să punem o reținere pe un astfel de card de credit pentru sume suficiente pentru a acoperi orice Taxă de proprietate deteriorată aplicabilă și orice alte taxe pe care ni le datorați în temeiul prezentului Acord.

5.4. Anulări. Vom percepe toate sumele aplicabile pentru rezervările pe care le efectuați prin intermediul Serviciului în momentul solicitării acestor rezervări. Puteți anula o rezervare finalizată în orice moment și veți avea dreptul la o rambursare, sub rezerva versiunii politicii noastre de anulare postată pe site-ul nostru web și care va intra în vigoare în momentul
efectuării rezervării. Al nostru Politica de anulare este disponibil online. RECUNOAȘTEȚI ȘI ACCEPȚI CĂ, DACĂ CEREȚI SAU COMPLETAȚI O REZERVARE PENTRU UNA DIN PROPRIETĂȚILE NOASTRE PRIN UN SITE WEB PENTRU TERȚI SAU PĂRȚI TERȚE, SE POATE APLICA POLITICI DE ANULARE STRICTE. REVIZUIȚI ACESTE POLITICI TERȚE ÎNAINTE DE A TRIMITE CEREREA Dvs. DE REZERVARE ȘI ASIGURAȚI-VĂ că sunteți de acord cu perioada de anulare aplicabilă.

5.5. Cazări alternative. În cazul în care proprietatea rezervată (definită în secțiunea 6.2) devine indisponibilă pentru întreaga sau o parte a perioadei de ocupare (definită în secțiunea 6.2), ne vom strădui să aranjăm cazare adecvată alternativă în perioada de ocupare. Dacă în această perioadă nu putem găsi cazări alternative adecvate, vă vom credita cu o rambursare integrală a taxelor preplătite. Dacă nu acceptați o cazare alternativă adecvată pe care vi-o oferim, atunci aveți dreptul să anulați rezervarea aplicabilă, orice taxe preplătite vă vor fi rambursate și nici noi, nici vreunul dintre furnizorii noștri terți nu vom fi răspunzători pentru orice alte sume legate de o astfel de rezervare.

5.6. Modificări. Este posibil să vă puteți modifica rezervarea, sub rezerva unor taxe și taxe suplimentare, de exemplu, achiziționând servicii și facilități suplimentare (de exemplu, transfer privat, servicii suplimentare de curățenie sau călătorii) sau modificând serviciile aplicabile sau datele rezervării dvs. existente. Pentru a evita îndoielile, dacă modificați sau prelungiți datele rezervării, vi se va percepe tariful de piață actual al proprietății aplicabile pentru datele modificate. Veți avea ocazia să revizuiți și să acceptați orice taxe și / sau taxe suplimentare înainte de a vă modifica rezervarea.

5.7. Anulări repetate. Dacă anulați în mod repetat rezervările confirmate, ne rezervăm dreptul, la discreția noastră exclusivă, de a suspenda temporar sau definitiv sau de a rezilia accesul la Serviciu.

5.8. Conturi delincvente. Putem suspenda sau încheia accesul dvs. la Serviciu sau Proprietăți dacă orice sumă asociată contului dvs. este datorată, dar neplătită. În plus, un cont delincvent va fi taxat cu taxe sau taxe care sunt incidentale pentru orice restituire sau colectare a oricărei sume neplătite, inclusiv taxe de colectare.

6. Servicii și proprietăți rezervate.
6.1. Licență limitată pentru serviciu. Sub rezerva respectării complete și continue a prezentului Acord, vă acordăm, exclusiv pentru utilizarea dvs. personală și necomercială (cu excepția celor prevăzute în mod expres în această Secțiune 6.1), o limită, neexclusivă, netransferabilă, nesublicențială, licență revocabilă pentru: (a) instalarea și utilizarea unei copii de cod obiect a oricărei aplicații mobile asociate Serviciului obținută de pe o piață legitimă (indiferent dacă este instalată de dvs. sau preinstalată pe dispozitivul dvs. mobil de către producătorul dispozitivului) pe un dispozitiv mobil care dețineți sau controlați; și (b) accesați și utilizați Serviciul. Fără a aduce atingere celor de mai sus, puteți utiliza Serviciul pentru uz non-personal și / sau comercial numai dacă sunteți o organizație și numai pentru a rezerva Proprietăți pentru sau în numele angajaților organizației dvs., studenților organizației dvs. și / sau unei terțe părți („ Utilizare comercială limitată ”), cu condiția ca: (i) să încheiați un acord scris separat cu noi care să furnizeze termeni și condiții suplimentare care reglementează această utilizare comercială limitată („ Acord comercial ”) și o astfel de utilizare va fi supusă termenilor și condițiilor din prezentul acord și acordul comercial; (ii) solicitați fiecărui angajat, student și / sau terță parte să accepte în scris să fie obligat prin prezentul acord; și (iii) rămâneți responsabil și responsabil pentru toate actele și omisiunile fiecărui astfel de angajat, student și / sau terță parte, în aceeași măsură ca și când astfel de acte și omisiuni ar fi fost întreprinse de dvs.

6.2. Licență limitată la proprietățile rezervate. Sub rezerva respectării complete și continue a prezentului acord, vă acordăm o licență revocabilă limitată, exclusivă (cu excepția cazului în care este prevăzut în mod expres în această secțiune 6.2), netransmisibilă (cu excepția cazului în care se prevede în mod expres în această secțiune 6.2). să ocupe tipul specific de Proprietate doar pentru perioada specifică de timp pe care ați rezervat-o prin Serviciul nostru și pentru numărul maxim de ocupanți permiși de noi, așa cum a fost confirmat în scris de noi și oferit de noi prin e-mail sau prin alte mijloace (cum ar fi tipul specific de proprietate, „Proprietatea rezervată” și o astfel de perioadă specifică de timp, „Perioada de ocupare”). Pentru a evita îndoielile, nu suntem obligați să punem la dispoziție proprietatea rezervată și nu există un contract obligatoriu cu privire la proprietatea rezervată, până când nu primiți confirmarea scrisă de mai sus și în niciun caz nu veți avea orice drepturi de reînnoire, extindere sau utilizare recurentă a proprietății rezervate. Fără a aduce atingere celor de mai sus: (a) puteți licența licența de mai sus unui angajat, student sau terță parte pentru utilizare comercială limitată numai dacă îndepliniți condițiile prevăzute în secțiunea 6.1 (i) – (iii); și (b) ne rezervăm dreptul în orice moment din perioada de ocupare de a permite altor persoane să intre în proprietatea rezervată în orice moment în următoarele circumstanțe sau în următoarele scopuri: (i) ca răspuns la solicitarea dvs. scrisă sau verbală, după consimțământul dvs. sau, după caz, pentru a vă furniza Serviciul; (ii) să investigheze, să abordeze sau să prevină orice activitate reală sau rezonabilă suspectată sau previzibilă din trecut, curentă sau iminentă; (iii) pentru a preveni sau a atenua vătămarea corporală a dvs. sau a altora despre care ne așteptăm în mod rezonabil că a avut loc sau care poate apărea; (iv) la încălcarea de către dvs. a oricărei prevederi a prezentului Acord, cu condiția să vă notificăm în prealabil (de exemplu, prin e-mail, telefon, mesaj text sau bătând la ușă); (v) în orice scop (inclusiv pentru reparații și întreținere), cu condiția să vă acordăm o notificare rezonabilă (de exemplu, prin e-mail, telefon, mesaj text sau bătând la ușă); (vi) să coopereze cu solicitările oficialilor de aplicare a legii de a intra în proprietatea rezervată; (vii) în cazul în care considerăm rezonabil necesar pentru a proteja siguranța personală, drepturile sau proprietatea noastră, a dvs., a oricărei părți terțe sau pentru a preveni frauda sau alte activități ilegale; și / sau (viii) în orice moment în caz de urgență. Sunteți de acord să trimiteți orice reparații, întreținere și alte întrebări operaționale, cereri sau reclamații către Ella Imobiliare și nu veți direcționa astfel de comunicări către proprietar.

6.3. Licență de feedback pentru noi. Dacă alegeți să oferiți sugestii sau orice alte informații referitoare la probleme, modificări sau îmbunătățiri propuse sau orice alt aspect al Serviciului sau Proprietăților („Feedback”), atunci ne acordați prin prezenta un drept nerestricționat, la nivel mondial, perpetuu, irevocabil, neexclusiv, liber transferabil și sub-licențiat (inclusiv prin mai multe niveluri), fără drepturi de autor și plătit integral drept și licență pentru a exploata feedback-ul în orice mod și în orice scop, fără nicio obligație sau contabilitate față de dvs., inclusiv pentru a îmbunătăți Serviciul și Proprietățile și a crea alte produse și servicii.

7. Restricții și responsabilități.
7.1. Respectarea legii. Dacă vi se interzice în conformitate cu legislația aplicabilă să utilizați Serviciul sau oricare dintre Proprietăți (inclusiv Proprietăți rezervate), nu le puteți utiliza. Înțelegeți și sunteți de acord că sunteți singurul responsabil pentru respectarea oricăror legi, reguli și reglementări care se pot aplica utilizării Serviciului și / sau Proprietăților.

7.2. Utilizarea facilităților. Dumneavoastră și oaspeții dvs. puteți utiliza numai facilitățile proprietății rezervate care sunt descrise în confirmarea rezervării. Sunteți de acord să respectați și să vă asigurați că oaspeții dvs. respectă toate regulile proprietarilor noștri și ale proprietarilor aplicabili cu privire la utilizarea de către dvs. și a oaspeților dvs. a acestor facilități. Înțelegeți și sunteți de acord că utilizarea acestor facilități poate fi suspendată dacă dvs. sau oricare dintre oaspeții dvs. încălcați astfel de reguli. Veți fi responsabil pentru orice daune aduse acestor facilități pe care dvs. sau oricare dintre oaspeții dvs. le provocați. ORICE UTILIZARE A ASEMENILOR SERVICII SE FACE LA RISCUL DUMNEAVOASTRĂ ȘI AL OASPEȚILOR DUMNEAVOASTRĂ ȘI ELIBERAREA, ELIBERAREA ȘI PĂRȚILE DUMNEAVOASTRĂ ȘI OASPEȚILOR.

7.3. Conduită interzisă. În legătură cu utilizarea de către dvs. a Serviciului și a Proprietăților, nu puteți și sunteți de acord că nu veți face acest lucru (cu excepția și numai în măsura în care o astfel de restricție este interzisă în conformitate cu legislația aplicabilă):
Utilizați Serviciul sau orice Proprietate în orice scop ilegal sau cu încălcarea oricărei legi locale, de stat, naționale sau internaționale (de exemplu, nu puteți utiliza conexiunea sau dispozitivul dvs. de internet, al nostru sau al unei terțe părți pe niciuna dintre Proprietățile noastre descărcați sau partajați ilegal fișiere prin BitTorrent, alte protocoale peer-to-peer sau altfel);
Folosiți identitatea oricărei persoane sau organizații sau falsificați-vă sau vă denunțați în alt mod (inclusiv vârsta sau data nașterii) sau afilierea dvs. cu orice persoană sau organizație.
Înregistrați-vă pentru mai mult de un cont Apartamentect sau înregistrați-vă pentru un cont Apartamentect în numele unei alte persoane decât dvs., cu excepția cazului în care este permis în mod expres în temeiul unui acord comercial între dvs. și noi;
Utilizați Serviciul
sau orice Proprietate în orice scop comercial sau de altă natură care nu este permis în mod expres în temeiul prezentului Acord (pentru a evita îndoielile, nu puteți revinde sau transfera către nicio altă persoană sau organizație orice rezervare pe care o faceți prin Serviciu, cu excepția cazului în care este expres permis în temeiul unui acord comercial între dvs. și noi) sau faceți rezervări false, frauduloase sau speculative);
Reproducerea, distribuirea, afișarea publică sau efectuarea publică a oricărui aspect al Serviciului sau modificarea oricărui aspect al Serviciului sau a oricărei proprietăți;
Aduceți în sau pe orice Proprietate orice obiect periculos (inclusiv articole care pot crește riscul de incendiu sau explozie);
Încercați să descifrați, decompilați, dezasamblați sau ingineriți invers oricare dintre software-urile utilizate pentru furnizarea Serviciului;
Utilizați, afișați, reflectați sau încadrați orice aspect al Serviciului (inclusiv orice aspect sau design al oricărei pagini web sau formular conținut în aceasta), numele nostru sau oricare dintre mărcile noastre comerciale, siglele sau alte informații de proprietate, fără consimțământul nostru scris și expres;
Copiați, stocați sau accesați în orice alt mod orice informație accesibilă prin intermediul Serviciului sau a oricărei proprietăți în scopuri nepermise în mod expres în temeiul prezentului acord;
Utilizați software, dispozitive, scripturi, roboți sau alte mijloace sau procese manuale sau automatizate pentru a accesa, „răzuie”, „accesa cu crawlere” sau „păianjen” orice pagini web sau alte servicii conținute în Serviciu sau pentru a colecta alte informații sau interacționa cu serviciul;
Preluați sistematic date sau alt conținut din Serviciu pentru a crea sau compila, direct sau indirect, într-una sau mai multe descărcări, o colecție, compilare, bază de date, director sau altele asemenea, fie prin metode manuale, fie automatizate;
Interferența sau manipularea, ocolirea, deteriorarea sau testarea vulnerabilității oricărui aspect al Serviciului sau Proprietăților (inclusiv orice element fizic din acestea), fie prin metode manuale sau automate, inclusiv prin utilizarea virușilor, anularea roboților, cailor troieni, dăunătoare cod, ping inundații, atacuri de refuz de serviciu, spoofing de pachete sau IP, rutare falsificată a informațiilor despre adresa de e-mail sau metode sau tehnologii similare;
Încălcați, nepotriviți sau încălcați drepturile oricărei persoane sau organizații, inclusiv drepturile lor de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile la secretele comerciale și drepturile morale), sau confidențialitatea, publicitatea, confidențialitatea, contractualul, proprietatea sau alte drepturi;
Utilizați Serviciul sau orice proprietate pentru a transmite, distribui, posta sau trimite orice informații referitoare la orice altă persoană sau organizație fără permisiunea persoanei respective sau a organizației, inclusiv fotografii, informații de contact personale sau numere de credit, de debit, card de apel sau alte numere de cont;
Să se angajeze în orice comportament care: (i) ar da naștere răspunderii civile; (ii) este frauduloasă, falsă, înșelătoare sau înșelătoare; (iii) este defăimător, obscen, pornografic, vulgar sau jignitor; (iv) promovează sau constituie discriminare, fanatism, rasism, ură, hărțuire sau vătămare împotriva oricărui individ sau grup sau amenință sau jenează altfel orice persoană sau grup; (v) este violent sau amenințător sau promovează violența sau acțiunile care amenință orice altă persoană sau organizație; (vi) promovează activități sau substanțe ilegale sau dăunătoare; sau (vii) este restricționat sau interzis de sau în conformitate cu oricare dintre Termenii noștri suplimentari (definiți în secțiunea 18.5); sau
Încercați să faceți oricare dintre cele de mai sus sau să asistați sau să susțineți, să încurajați, să permiteți sau să asistați orice terță parte să facă oricare dintre cele menționate anterior.

7.4. Masuri de siguranta. Recunoașteți și sunteți de acord că Proprietățile pot conține anumite caracteristici de siguranță, cum ar fi detectoarele de fum sau unitățile de monitorizare a nivelului de sunet, sunteți de acord cu utilizarea acestor caracteristici de siguranță și sunteți de acord să nu interferați sau să modificați aceste caracteristici (așa cum este interzis în Secțiunea 7.3 ( 12)).

7.5. Bunuri deteriorate. Sunteți responsabil pentru părăsirea oricărei proprietăți rezervate în starea în care se afla la sosire și pentru respectarea tuturor condițiilor suplimentare aferente șederii dvs. la o proprietate rezervată. Recunoașteți și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru propriile acte și omisiuni și sunteți, de asemenea, responsabil pentru actele și omisiunile oricăror persoane pe care le invitați sau le oferiți acces la orice proprietate rezervată. Dacă credem în mod rezonabil că ați deteriorat o proprietate rezervată sau ați deteriorat sau furat orice obiect fizic din aceasta („proprietate deteriorată”), vă vom oferi o notificare rezonabilă și dovezi ale unei astfel de daune sau furt suspectat și vă vom oferi două zile lucrătoare pentru a răspunde la pretenția noastră. După această perioadă de timp, vom fi automat îndreptățiți să percepem Metoda de plată aplicabilă pentru suma totală a celui mai mare dintre costurile și comisioanele suportate efectiv de noi sau pe care ne așteptăm în mod rezonabil să le suportăm pentru repararea sau înlocuirea proprietății deteriorate (care poate include înlocuirea articolelor deteriorate cu articole echivalente) („Taxa pentru proprietatea deteriorată”). Ne rezervăm în orice moment dreptul de a repara Proprietatea deteriorată în modul ales de noi și de a urmări, la propria noastră discreție, toate căile disponibile pentru a colecta de la dvs. Taxa pentru proprietatea deteriorată. De exemplu, putem exercita dreptul de mai sus prin fixarea Proprietății deteriorate pe o perioadă extinsă de timp, percepând Metoda de plată aplicabilă suma totală a Taxei de proprietate deteriorată în avans sau în rate sau făcând una sau mai multe creanțe în temeiul proprietarului dvs. , chiriaș și / sau altă poliță de asigurare și sunteți de acord să colaborați și să ne asistați cu bună credință și să ne furnizați informațiile pe care le putem solicita în mod rezonabil pentru a face cu succes o astfel de cerere.

7.6. Investigații și urmărire penală. Ne rezervăm în orice moment dreptul de a investiga și urmări în justiție orice încălcare a oricărei prevederi a prezentului acord în măsura maximă a legii. Putem implica și coopera cu autoritățile de aplicare a legii în urmărirea penală a utilizatorilor care încalcă orice prevedere a prezentului acord. Recunoașteți că nu avem nicio obligație să vă monitorizăm accesul sau utilizarea Serviciului sau Proprietăților, dar avem dreptul de a face acest lucru în scopul funcționării Serviciului, pentru a vă asigura conformitatea cu acest Acord sau pentru a respecta legea aplicabilă sau ordin sau cerință a unei instanțe, a unei agenții administrative sau a altui organism guvernamental.

Dorința noastră este să vă oferim un sejur plăcut în incinta complexului nostru, de aceea am stabilit o serie de reguli, de care vă rugăm să țineți cont atunci când efectuați o rezervare.

Rezervarea unei camere se poate realiza astfel:

• telefonic la 0799242424/ 0736242424/ 0759666999

• e-mail la contact@apartamentect.ro

• formular de rezervări disponibil pe site-ul : www.apartamentect.ro

Termeni şi Condiții Acești termeni şi condiții se aplică tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin accesarea, căutarea şi utilizarea website-ului nostru şi prin efectuarea unei rezervări, confirmați şi sunteți de acord, că aţi citit și înțeles toți termenii şi condițiile precizate mai jos.

1. Garantarea Rezervărilor și Politica de Plăți
Prin acest website, oferim o platformă online prin intermediul căreia vizitatorii website-ului pot face rezervări pentru aparthotel Ella. Prin completarea formularului de rezervare, sunteți de acord cu condițiile rezervării. În urma primirii cererii de rezervare, vom confirma disponibilitatea serviciilor solicitate și vom trimite factura proformă prin email.

Pentru garantarea rezervării, este necesară plata unui avans, echivalent a 25% din totalul tezervarii, în termen de 24 de ore de la data transmiterii facturii proforme. În situația în care avansul nu va fi achitat în termenul menționat, rezervarea va fi anulată.

Plățile pot fi efectuate prin:

transfer bancar
tichete de vacanță
card bancar.

Plățile se efectuează cash, card sau tichete de vacanța la recepția hotelului, în moneda românească.

Card-uri acceptate:

Visa / Visa electron / Master card.
Pentru clienții noștri care rezerva prin intermediul site-urilor de rezervare cu care Ella Wohnung Imobiliare SRL are contracte (Booking.com, etc), ne rezervăm dreptul să preautorizăm cardurile clienților folosind informațiile transmise de către aceste site-uri conform condițiilor de rezervare agreate între site-urile de rezervări prin care clientul dorește sa facă rezervare pentru aparthotel Ella.

2. Perioade Speciale
Pentru perioadele de Paște, 1 Mai, Rusalii, Sfânta Maria, pentru serviciile turistice conform Ofertelor Speciale, se va efectua prin plata în avans a întregii valori (100%) a pachetului turistic, în termen de 24 de ore de la transmiterea facturii proforme emise. În caz contrar, rezervarea va fi anulată.

3. Anulări / neprezentări / penalizări
Efectuând o rezervare, acceptați şi sunteți de acord cu politica de anulare/neprezentare, sumele încasate cu caracter de avans conform ofertelor înaintate, sunt agreate și plătite de către clienți pentru confirmarea rezervărilor.

Orice rezervare, anulare sau modificare se va face numai în scris.

3.1 Anularea cu cel puțin 30 zile înaintea datei de sosire:

3.1.1. Anularea unei rezervări se poate face fără a implica penalități, cu cel mult 30 zile lucrătoare înainte de data începerii sejurului. În caz contrar avansul, reprezentând 25%, se transformă în penalitate.

3.2 Anularea în mai puțin de 30 zile înainte de data sosirii:

3.2.1. Pentru orice anulare totală sau parțială cu mai puțin de 30 zile înainte de intrarea la cazare se va reține ca penalizare 100% costul cazarii .

3.2.2. Rezervarea neonorată, reprezintă rezervarea confirmată și neanulată în urma căreia clientul nu a ajuns la aparthotel la data stabilită. În cazul neprezentării clientului în hotel, suma achitată în avans se reține integral.

3.2.3. Pentru anulările anunțate la recepție cu cel puțin 30 zile lucrătoare înainte de data de Check-in, avansul se poate folosi pentru rezervări ulterioare ale clientului în următoarele 12 luni.

3.2.4. Orice modificare a unei rezervări confirmate, va fi considerată o anulare și se va supune condițiilor de anulare de mai sus. În acest caz, este necesară efectuarea unei noi rezervari care va fi confirmată în limita disponibilităților.

3.2.5. În cazul în care turistul decide din orice motiv să plece mai devreme de ziua de ieșire de la cazare, acesta va achita integral valoarea serviciilor rezervate inițial (se vor plăti toate nopțile rezervate).

8. Proprietate; Drepturi de proprietate. Serviciul este deținut și operat de noi. Interfețele vizuale, grafica, proiectarea, compilarea, informațiile, datele, codul computerului (inclusiv codul sursă sau codul obiectului), produsele, software-ul, serviciile și toate celelalte elemente ale Serviciului („materiale”) Furnizate de noi sunt protejate de proprietatea intelectuală și alte legi. Toate materialele incluse în Serviciu sunt proprietatea noastră și / sau a terților noștri licențiatori. Cu excepția cazului în care este autorizat în mod expres de noi, nu puteți utiliza materialele. Ne rezervăm toate drepturile asupra Materialelor care nu au fost acordate în mod expres în acest Acord.

9. Condiții terță parte. Putem furniza instrumente sau caracteristici prin intermediul Serviciului care vă permit să interacționați, inclusiv să exportați informații către site-uri web sau servicii terțe, inclusiv prin funcții care vă permit să vă conectați contul Homey cu un cont pe un site web sau serviciu terță parte. , cum ar fi Twitter, Facebook sau un procesator de plăți terță parte, sau prin implementarea butoanelor terță parte (cum ar fi butoanele „like” sau „share”). Prin utilizarea unuia dintre aceste instrumente sau caracteristici, sunteți de acord că putem transfera astfel de informații exportate pe site-ul sau serviciul terță parte aplicabil. Site-urile și serviciile terțe nu sunt sub controlul nostru și, în măsura permisă de lege, nu suntem responsabili pentru utilizarea de către serviciile terțe a informațiilor dvs. exportate. Recunoașteți și sunteți de acord că astfel de interacțiuni cu site-uri sau servicii terțe pot fi guvernate de termenii, condițiile și / sau politicile unuia sau mai multor terțe părți.

10. Conținutul utilizatorului
10.1. Conținut utilizator în general. Anumite caracteristici ale Serviciului pot permite utilizatorilor să trimită conținut către Serviciu, inclusiv mesaje, recenzii, evaluări și alte tipuri de lucrări („Conținut utilizator”) Și să publice conținutul utilizatorului pe serviciu. Păstrați orice drepturi de autor și alte drepturi de proprietate pe care le puteți deține în Conținutul utilizatorului pe care îl postați în Serviciu.

10.2. Evaluări și recenzii. Într-un anumit interval de timp după finalizarea unei rezervări, dvs. și alți utilizatori ne puteți oferi o recenzie publică („Recenzie”) și / sau evaluare („Evaluare”) cu privire la experiența dvs. sau a altui utilizator cu serviciul sau la o proprietate rezervată. Recenziile și evaluările reflectă opiniile persoanei sau entității care părăsesc o astfel de revizuire sau evaluare, nu reflectă opinia noastră și pot fi incorecte sau înșelătoare. Putem, dar nu suntem obligați, să verificăm orice recenzii sau evaluări pentru acuratețe. Recunoașteți și sunteți de acord că, dacă
furnizați o recenzie sau o evaluare, această revizuire sau evaluare trebuie să fie corectă, să nu conțină nici un limbaj ofensator sau defăimător, să poată fi afișată oriunde (inclusiv în mod public) în cadrul Serviciului nostru sau al unui serviciu terț, așa cum este permis de și constituie „Conținut utilizator”.

10.3. Licență limitată acordată nouă. Prin furnizarea de conținut utilizator către sau prin intermediul Serviciului, ne acordați un drept nerestricționat, la nivel mondial, perpetuu, irevocabil, neexclusiv, liber transferabil și sub-licențiat (inclusiv prin mai multe niveluri), fără drepturi de autor și plătit integral drept și licență pentru să exploateze conținutul utilizatorului, integral sau parțial, în orice mod (inclusiv în orice limbă sau orice format media și prin orice canal media cunoscut acum sau dezvoltat în continuare) și în orice scop fără nicio obligație sau contabilitate față de dvs.

10.4. Reprezentări și garanții ale conținutului utilizatorului. Declinăm orice responsabilitate în legătură cu conținutul utilizatorului. Sunteți singurul responsabil pentru Conținutul dvs. de utilizator și consecințele furnizării de conținut de utilizator prin intermediul Serviciului. Prin furnizarea de conținut de utilizator prin intermediul Serviciului, afirmați, declarați și garantați că:
sunteți creatorul și proprietarul conținutului utilizatorului sau aveți licențele, drepturile, consimțământurile și permisiunile necesare pentru a ne autoriza pe noi și pe sub-licențiatorii noștri să utilizăm și să distribuim conținutul dvs. de utilizator, după cum este necesar, pentru a exercita licențele acordate de dvs. în această secțiune 10 în modul prevăzut de noi, Serviciu și prezentul Acord;
Conținutul dvs. de utilizator și utilizarea conținutului dvs. de utilizator, astfel cum este prevăzut de prezentul acord, nu și nu va: (i) încalca, încălca sau deturna dreptul oricărei terțe părți, inclusiv orice drept de autor, marcă comercială, brevet, secret comercial, drept moral , drept de confidențialitate, drept de publicitate sau orice altă proprietate intelectuală sau drept de proprietate; (ii) calomnia, defăimare, calomnie sau invadare a dreptului la viață privată, publicitate sau alte drepturi de proprietate ale oricărei alte persoane sau organizații.

10.5. Disclaimer privind conținutul utilizatorului. Nu avem nicio obligație să edităm sau să controlăm conținutul utilizatorului pe care dvs. sau alți utilizatori îl postați sau îl publicați și nu vom fi în niciun fel responsabili sau responsabili pentru conținutul utilizatorului. Cu toate acestea, putem, în orice moment și fără notificare prealabilă, să examinăm, să eliminăm, să edităm sau să blochăm orice conținut de utilizator care, în opinia noastră, încalcă prezentul acord sau este în alt mod inacceptabil. Înțelegeți că atunci când utilizați Serviciul, puteți fi expus la Conținutul utilizatorului dintr-o varietate de surse și recunoașteți că Conținutul utilizatorului poate fi inexact, ofensator, indecent sau inacceptabil. Sunteți de acord să renunțați la orice drept sau remediu legal sau echitabil pe care îl aveți sau pe care îl aveți împotriva noastră în ceea ce privește Conținutul utilizatorului. Dacă un utilizator sau un proprietar de conținut a notificat că conținutul utilizatorului se presupune că nu este conform cu prezentul acord, putem investiga acuzația și vom stabili la discreția noastră dacă eliminăm conținutul utilizatorului, ceea ce ne rezervăm dreptul de a face în orice moment și fără notificare prealabilă. . Pentru claritate, nu permitem activități care încalcă drepturile de autor asupra Serviciului.

10.6. Monitorizarea conținutului. Nu controlăm și nu avem nicio obligație de a monitoriza: (a) Conținutul utilizatorului; (b) orice conținut pus la dispoziție de terți; sau (c) utilizarea Serviciului de către utilizatorii săi. Recunoașteți și sunteți de acord că ne rezervăm dreptul și, din când în când, putem monitoriza orice informație transmisă sau primită prin intermediul Serviciului în scopuri operaționale și în alte scopuri. Dacă în orice moment alegem să monitorizăm conținutul, nu ne asumăm în continuare nicio răspundere sau răspundere pentru conținut sau orice pierdere sau deteriorare suferită ca urmare a utilizării conținutului. În timpul monitorizării, informațiile pot fi examinate, înregistrate, copiate și utilizate în conformitate cu prevederile noastre Politică de confidențialitate (daca este aplicabil).

11. Modificarea prezentului acord. Ne rezervăm dreptul de a modifica acest Acord (inclusiv oricare dintre Termenii suplimentari) în mod continuu în orice moment. Vă rugăm să verificați periodic acest acord pentru modificări. Dacă o modificare a acestui Acord modifică în mod semnificativ drepturile sau obligațiile dvs., este posibil să solicităm acceptarea Acordului modificat pentru a continua să utilizați Serviciul sau orice alte Proprietăți. Modificările materiale intră în vigoare la acceptarea acordului modificat și vă vom oferi o notificare rezonabilă înainte ca aceste modificări să intre în vigoare. Vă rugăm să întrerupeți utilizarea Serviciului și a oricărei proprietăți dacă nu sunteți de acord cu aceste modificări. Modificările imateriale sunt eficiente la publicare. Cu excepția cazului în care este permis în mod expres în această secțiune 12, prezentul acord poate fi modificat numai printr-un acord scris semnat de reprezentanții autorizați ai părților la acest acord. Litigiile apărute în temeiul prezentului acord vor fi soluționate în conformitate cu versiunea acestui acord care era în vigoare la momentul apariției litigiului.

12. Durata, încetarea și modificarea serviciului

12.1. Termen. Acest Acord este efectiv începând de când îl acceptați sau îl descărcați, instalați sau accesați sau utilizați în alt mod Serviciul sau Proprietățile, iar termenul acestuia se încheie la încheierea Acordului, așa cum este descris în Secțiunea 12.2.

12.2. Rezilierea. În măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, dacă încălcați orice prevedere a prezentului Acord, toate licențele noastre pentru dvs. și prezentul Acord se încetează fără a vă notifica. În plus, putem, la propria noastră discreție, să denunțăm prezentul Acord sau contul dvs. din Serviciu sau să suspendăm sau să încetăm accesul dvs. la Serviciu, în orice moment, din orice motiv sau fără motiv, cu sau fără notificare. Puteți rezilia contul dvs. și prezentul Acord în orice moment contactând serviciul clienti la contact@apartamentect.ro și solicitând ștergerea contului dvs.

12.3. Efectul rezilierii. La încetarea prezentului acord: (a) toate licențele noastre care vă sunt furnizate în temeiul prezentului contract se încetează automat și trebuie să încetați imediat orice utilizare a Serviciului și a Proprietăților; (b) nu veți mai fi autorizat să accesați contul dvs. sau Serviciul sau orice proprietăți; (c) trebuie să ne plătiți orice sumă neplătită care era datorată înainte de încetare; și (d) toate obligațiile de plată acumulate înainte de încetare și secțiunile 5, 6.3, 7, 8, 10, 13.3, 14, 15, 16, 17 și 18 vor supraviețui.

12.4. Modificarea Serviciului. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciul în orice moment (inclusiv prin limitarea sau întreruperea anumitor caracteristici ale Serviciului, cum ar fi oricare dintre produsele noastre sau oferte de Proprietăți), temporar sau permanent, fără a vă notifica. Nu vom avea nicio răspundere pentru orice modificare a Serviciului sau orice suspendare sau încetare a accesului dvs. la sau utilizarea Serviciului.

13. Indemnizație. În măsura permisă de lege, sunteți responsabil pentru utilizarea Serviciului și a Proprietăților și ne veți apăra și despăgubi pe noi și pe ofițerii, directorii, angajații, contractanții, consultanții, afiliații, filialele, proprietarii și agenții noștri „Ella Imobiliare”. Din și împotriva oricărei cereri formulate de o terță parte, precum și orice răspundere conexă, daune directe, indirecte, pierderi și cheltuieli, inclusiv onorariile și costurile rezonabile ale avocaților, care decurg din sau legate de: (a) utilizarea dvs. neautorizată a , sau utilizarea incorectă a Serviciului sau a Proprietăților; (b) încălcarea sau încălcarea oricărei părți a prezentului acord, a oricărei reprezentări, garanții sau acorduri menționate în prezentul acord sau a oricărei legi, reguli sau reglementări aplicabile (inclusiv cele puse în aplicare de către proprietari din când în când); (c) încălcarea, deturnarea sau încălcarea dreptului oricărei terțe părți, inclusiv orice drepturi de proprietate intelectuală (inclusiv drepturi la secretele comerciale și drepturi morale) sau orice confidențialitate, publicitate, confidențialitate, contractual, proprietate sau alte drepturi; (d) orice dispută sau problemă între dvs. și orice terță parte; sau (e) orice vătămare, moarte sau daune suferite de orice persoană fizică sau entitate sau proprietății acesteia, în cazul în care o astfel de vătămare, moarte sau pagube sunt cauzate de dvs. sau de oricare dintre oaspeții, vizitatorii sau invitații dvs. ‘acte sau omisiuni. Ne rezervăm dreptul, pe cheltuiala noastră, să ne asumăm apărarea și controlul exclusiv al oricărei chestiuni altfel supuse despăgubirii de către dvs. (fără a vă limita obligațiile de despăgubire în legătură cu această chestiune) și, în acest caz, sunteți de acord să colaborați cu apărarea acestor pretenții.

14. Declinări de responsabilitate; Fără garanții.
14.1. SERVICIUL, PROPRIETĂȚILE ȘI TOATE MATERIALELE ȘI CONȚINUTUL DISPONIBIL PRIN SERVICIUL ȘI PROPRIETĂȚILE SUNT FURNIZATE „CA ATARE” ȘI PE BAZA
„CĂTRE DISPONIBILĂ”. DECLINĂM TOATE GARANȚIILE DE ORICE TIP, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, RELATIVE LA SERVICIU, PROPRIETĂȚI ȘI TOATE MATERIALELE ȘI CONȚINUTUL DISPONIBIL PRIN SERVICIUL ȘI PROPRIETĂȚILE, INCLUSIV: (A) ORICE GARANȚIE IMPLICITĂ DE VANZABILITATE, ADECVARE PENTRU UN SCOP PARTICULAR, TITLU SAU NON-ÎNCĂLCARE; ȘI (B) ORICE GARANȚIE REZULTATĂ ÎN CURS DE DISTRIBUIRE, UTILIZARE SAU COMERȚ.

14.2. NU GARANTAM CĂ SERVICIUL, PROPRIETĂȚILE, MATERIALELE SAU CONȚINUTUL DISPONIBIL PRIN SERVICIU ȘI PROPRIETĂȚI, SAU NICI O PORȚIUNE DIN ORICE DIN CELE MAI PRECEDENTE NU VOR FI NEINTRERUPTE, SIGURE SAU FĂRĂ ERORI, VIRUSE SAU ALTE NOCIVE COMPONENTE ȘI NU GARANTĂM CĂ NICIUNEA DIN ACELE PROBLEME VA FI CORECTATĂ.

14.3. NU FACEM NICI O GARANȚIE PRIVIND CALITATEA NICIUNUI ASPECT AL SERVICIULUI, PROPRIETĂȚILOR SAU MATERIALELOR SAU CONȚINUTULUI DISPONIBIL PRIN SERVICIU SAU PROPRIETĂȚI, SAU EXACTITATEA, OPORTUNITATEA, ADEVĂRATEA, COMPLETĂȚIA SAU Fiabilitatea celor de mai sus.

14.4. ÎNȚELEGEȚI ȘI ACCEPTAȚI CĂ NU SUNTEM RESPONSABILI SAU NU RĂSPUNDEM PENTRU ACȚIUNILE ORICĂRII TERȚE SAU A NICIUNEI CONDIȚII SAU CIRCUMSTANȚE (DE exemplu, CONSTRUCȚII) ÎN EXTERIOR UNEI PROPRIETĂȚI.

14.5. ALTĂ DECÂT S-A PREZENTAT ÎN SECȚIUNEA 16 DE MAI JOS, NICIUN SFAT ȘI INFORMAȚIE, FIE ORALĂ, FIE SCRISĂ, OBȚINUTĂ DE DUMNEAVOASTRĂ DE LA SERVICIU, PROPRIETĂȚI, ORICE MATERIAL SAU CONȚINUT DISPONIBIL PRIN SERVICIU SAU PROPRIETĂȚI, SAU ORICE ENTITĂȚI ACASĂ VOR CREA O GARANȚIE PRIVIND DINTRE CE S-A PREZENTAT, CARE NU ESTE DECLARAT EXPRES ÎN ACEST ACORD. ALTĂ DECÂT S-A EXPLICAT ÎN SECȚIUNEA 16 DE MAI JOS, NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU NICI O DAUNĂ CARE POATE REZULTA DIN SERVICIU, PROPRIETĂȚI SAU TRATAREA DUMNEAVOASTRĂ CU ORICARE ALT UTILIZATOR . ÎNȚELEGEȚI ȘI ACCEPTAȚI CĂ UTILIZAȚI ORICE ASPECT AL SERVICIULUI ȘI PROPRIETĂȚILOR LA DISCRECȚIA ȘI RISCUL DUMNEAVOASTRĂ ȘI NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU NICI O DETERIORARE A PROPRIETĂȚII DUMNEAVOASTRĂ (INCLUSIV SISTEMUL DE COMPUTER, DISPOZITIVUL MOBIL SAU ORICE APARTENENȚĂ FIZICĂ UTILIZATĂ UTILIZAREA DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIULUI SAU A PROPRIETĂȚILOR) SAU ORICE PIERDERE DE DATE, INCLUSIV CONȚINUTUL UTILIZATORULUI.

14.6. NU CONTROLĂM NICI O TAXĂ CARE POATE SĂ ȚI FIE ÎNTRAVĂZUTĂ DE NICI UN TERȚ, RELATIV CU COLECȚIA NOASTRĂ A ORICE TARIFE PE CARE NE DEȚINEȚI ÎN ACEASTA ACORDĂ, ȘI DECLINĂM TOATE RESPONSABILITĂȚILE ÎN CONEXIUNE CU CELE MAI PRECEDENTE.

14.7. LIMITĂRILE, EXCLUDERILE ȘI RĂSPUNSURILE DE RESPONSABILITATE DIN ACEASTA SECȚIUNE SE APLICĂ ÎN MĂSURA COMPLETĂ PERMISĂ DE LEGE. NU DECLINĂM NICI O GARANȚIE SAU ALTE DREPTURI PE CARE NE ESTE INTERZIS DE A DECLINA ÎN CONFORMITATE CU LEGEA APLICABILĂ.

14.8. „NOI”, AȘA CUM S-A FOLOSIT ÎN ACEASTA SECȚIUNE 15, SE REFERĂ LA NOI, ȘI CĂTRE GESTIONARII APLICABILI.

15. Limitarea răspunderii

15.1. NU EXCLUDEM NICI NU LIMITĂM NICIODATĂ RESPONSABILITATEA NOASTRĂ ÎN FAȚA DUMNEAVOASTRĂ ÎN CE AR FI NELEGAL SĂ O FACEM.

15.2. Fiecare prevedere a prezentului acord care prevede o limitare a răspunderii, renunțarea la garanții sau excluderea daunelor este intenționată și alocă riscurile între părțile din cadrul prezentului acord. ACEASTA ALOCARE ESTE UN ELEMENT ESENȚIAL AL ​​BAZEI AFACERII ÎNTRE PĂRȚI. FIECARE DIN ACESTE DISPOZIȚII ESTE DIFERITA ȘI INDEPENDENTA DE TOATE ALTE DISPOZIȚII DIN ACEST ACORD. LIMITĂRILE ÎN ACEASTA SECȚIUNE 16 SE APLICĂ CHIAR DACĂ NICI UN REMEDIU LIMITAT EȘUEAZĂ ÎN SCOPUL SĂU ESENȚIAL.

16. Disputa

16.1 Orice litigii sunt supuse legii române și sunt guvernate de limba română.

16.2. Toate neînțelegerile apărute din sau legate de Termeni și condiții, care nu pot fi soluționate pe cale amiabilă între părți, vor fi soluționate de organele judiciare competente din cadrul municipiului Constanta.

16.3. Judecata finală a instanțelor este imperativă pentru ambele părți.

17. Diverse
17.1. Termeni generali. Prezentul acord, împreună cu Politică de confidențialitate (dacă este cazul) și orice alte acorduri încorporate în mod expres prin referință în acest acord, reprezintă înțelegerea și acordul între dvs. și Apartamentect, în ansamblu și exclusiv, cu privire la utilizarea serviciului și proprietăților de către dvs. și înlocuiește orice informații de marketing, reprezentări sau acorduri anterioare de orice fel sau natura dintre părți referitoare la subiectul prezentului document și dacă este înregistrată în scris sau altfel. Nu puteți ceda sau transfera acest Acord sau drepturile dvs. în temeiul prezentului Acord, integral sau parțial, prin aplicarea legii sau altfel, fără consimțământul nostru prealabil scris, care poate fi reținut dacă, de exemplu, stabilim în mod rezonabil că potențialul cesionar sau cesionar este, sau este probabil să fie, un concurent al nostru, sau pare nedorit sau incapabil să respecte strict acest Acord. Putem atribui sau transfera acest Acord, integral sau parțial, în orice moment, fără notificare sau consimțământ. Eșecul de a solicita executarea oricărei prevederi a prezentului acord nu va afecta dreptul nostru de a solicita executarea în niciun alt moment după aceea și nici renunțarea de la noi la orice încălcare sau neîndeplinire a acestui acord sau a oricărei dispoziții a acestui acord nu va fi renunțarea la orice încălcare sau implicire ulterioară sau renunțarea la dispoziția în sine. Utilizarea antetelor de secțiune în acest acord este doar pentru comoditate și nu va avea niciun impact asupra interpretării niciunei dispoziții. Nimic din acest Acord nu va afecta drepturile statutare în calitate de consumator. În cazul în care o parte a acestui Acord este considerată a fi invalidă sau inexecutabilă, partea inexecutabilă va fi aplicată în cea mai mare măsură posibilă, iar părțile rămase vor rămâne în vigoare și efect.

17.2. Termeni suplimentari. Utilizarea de către dvs. a Serviciului și Proprietăților este supusă tuturor termenilor, politicilor, regulilor, liniilor directoare sau instrucțiunilor suplimentare aplicabile Serviciului sau Proprietăților sau anumitor caracteristici ale Serviciului sau Proprietăților pe care le putem posta, conecta sau furniza în scris (de exemplu, prin e-mail, mesaj text sau postat la sau furnizat în Proprietatea aplicabilă) inclusiv prin intermediul Serviciului sau Proprietatea aplicabilă („Termenii suplimentari”). Toți termenii suplimentari sunt încorporați prin această referință și fac parte din acest acord.

17.3. Consimțământul comunicațiilor electronice. Prin utilizarea Serviciului și a Proprietăților, recunoașteți că Serviciul include anumite comunicări electronice de la noi, cum ar fi comunicări prin SMS și așa cum este descris mai departe în Politică de confidențialitate (dacă este cazul) și sunteți de acord să primiți astfel de comunicări electronice. Vă rugăm să citiți Politică de confidențialitate pentru a afla mai multe despre practicile noastre de comunicații electronice. Sunteți de acord că orice notificări, acorduri, dezvăluiri sau alte comunicări pe care vi le trimitem electronic vor îndeplini orice cerințe legale de comunicare, inclusiv ca aceste comunicări să fie în scris.

17.4. Informatii de contact. Serviciul este oferit de SC ELLA WOHNUNG IMOBILIARE SRL, CUI 37678925, J07/389/2017 cu sediul pe str Sucevei , nr 1, et. 4,ap. 18, Sc C Botosani, si SC DACOM VOGEL SRL, Cui 39418344, J36/287/2018, cu sediul in Cataloi, com Frecatei, Jud Tulcea, România. Dacă aveți o întrebare sau o reclamație, ne puteți contacta prin trimiterea corespondenței la adresa respectivă sau prin e-mail la contact@apartamentect.ro sau apelând la 0799242424

17.5. Fără asistență. Nu avem nicio obligație să oferim asistență pentru Serviciu sau Proprietăți. În cazurile în care
putem oferi asistență, asistența va fi supusă politicilor publicate.

17.6. Forța Majora. Nu vom fi răspunzători față de dvs. și nu vom considera că încălcăm acest Acord din cauza unei întârzieri în executarea sau a unei neîndepliniri a oricăreia dintre obligațiile sale, în cazul în care întârzierea sau eșecul s-au datorat unei cauze dincolo de controlul nostru rezonabil incluzând, dar nelimitându-se la vreme severă, putere sau alte opriri de utilități, efracție, dezastre naturale, greve, acțiuni guvernamentale, terorism, război, tulburări civile sau alte evenimente similare de „forță majoră”.

17.7. Onorariile și cheltuielile avocaților. Dacă suntem obligați să angajăm consilieri juridici pentru a aplica condițiile prezentului acord, pentru a colecta orice sume datorate, pentru a vă scoate pe dvs. sau a bunurilor dvs. dintr-o proprietate rezervată, veți fi responsabil pentru toate onorariile și cheltuielile avocaților suportate în legătură cu cele menționate anterior.

Dorința noastră este să vă oferim un sejur plăcut în incinta complexului nostru, de aceea am stabilit o serie de reguli, de care vă rugăm să țineți cont atunci când efectuați o rezervare.

Rezervarea unei camere se poate realiza astfel:

• telefonic la 0799242424/ 0736242424/ 0759666999

• e-mail la contact@apartamentect.ro

• formular de rezervări disponibil pe site-ul : www.apartamentect.ro

Termeni şi Condiții Acești termeni şi condiții se aplică tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin accesarea, căutarea şi utilizarea website-ului nostru şi prin efectuarea unei rezervări, confirmați şi sunteți de acord, că aţi citit și înțeles toți termenii şi condițiile precizate mai jos.

1. Garantarea Rezervărilor și Politica de Plăți
Prin acest website, oferim o platformă online prin intermediul căreia vizitatorii website-ului pot face rezervări pentru aparthotel Ella. Prin completarea formularului de rezervare, sunteți de acord cu condițiile rezervării. În urma primirii cererii de rezervare, vom confirma disponibilitatea serviciilor solicitate și vom trimite factura proformă prin email.

Pentru garantarea rezervării, este necesară plata unui avans, echivalent a 25% din totalul tezervarii, în termen de 24 de ore de la data transmiterii facturii proforme. În situația în care avansul nu va fi achitat în termenul menționat, rezervarea va fi anulată.

Plățile pot fi efectuate prin:

transfer bancar
tichete de vacanță
card bancar.

Plățile se efectuează cash, card sau tichete de vacanța la recepția hotelului, în moneda românească.

Card-uri acceptate:

Visa / Visa electron / Master card.
Pentru clienții noștri care rezerva prin intermediul site-urilor de rezervare cu care Ella Wohnung Imobiliare SRL are contracte (Booking.com, etc), ne rezervăm dreptul să preautorizăm cardurile clienților folosind informațiile transmise de către aceste site-uri conform condițiilor de rezervare agreate între site-urile de rezervări prin care clientul dorește sa facă rezervare pentru aparthotel Ella.

2. Perioade Speciale
Pentru perioadele de Paște, 1 Mai, Rusalii, Sfânta Maria, pentru serviciile turistice conform Ofertelor Speciale, se va efectua prin plata în avans a întregii valori (100%) a pachetului turistic, în termen de 24 de ore de la transmiterea facturii proforme emise. În caz contrar, rezervarea va fi anulată.

3. Anulări / neprezentări / penalizări
Efectuând o rezervare, acceptați şi sunteți de acord cu politica de anulare/neprezentare, sumele încasate cu caracter de avans conform ofertelor înaintate, sunt agreate și plătite de către clienți pentru confirmarea rezervărilor.

Orice rezervare, anulare sau modificare se va face numai în scris.

3.1 Anularea cu cel puțin 30 zile înaintea datei de sosire:

3.1.1. Anularea unei rezervări se poate face fără a implica penalități, cu cel mult 30 zile lucrătoare înainte de data începerii sejurului. În caz contrar avansul, reprezentând 25%, se transformă în penalitate.

3.2 Anularea în mai puțin de 30 zile înainte de data sosirii:

3.2.1. Pentru orice anulare totală sau parțială cu mai puțin de 30 zile înainte de intrarea la cazare se va reține ca penalizare 100% costul cazarii .

3.2.2. Rezervarea neonorată, reprezintă rezervarea confirmată și neanulată în urma căreia clientul nu a ajuns la aparthotel la data stabilită. În cazul neprezentării clientului în hotel, suma achitată în avans se reține integral.

3.2.3. Pentru anulările anunțate la recepție cu cel puțin 30 zile lucrătoare înainte de data de Check-in, avansul se poate folosi pentru rezervări ulterioare ale clientului în următoarele 12 luni.

3.2.4. Orice modificare a unei rezervări confirmate, va fi considerată o anulare și se va supune condițiilor de anulare de mai sus. În acest caz, este necesară efectuarea unei noi rezervari care va fi confirmată în limita disponibilităților.

3.2.5. În cazul în care turistul decide din orice motiv să plece mai devreme de ziua de ieșire de la cazare, acesta va achita integral valoarea serviciilor rezervate inițial (se vor plăti toate nopțile rezervate).

REZERVARE ONLINE