Alexia Alezzi

  Apartamentul este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).
Fiind compus din doua camere, acces din fiecare pe terasa – cu vederea spre mare, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane.

  In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

Dormitorul: Dormitorul apartamentului “Alexia” este un sanctuar al relaxării. Patul matrimonial confortabil, cu lenjerii fine, este înconjurat de mobilier alb, care adaugă luminozitate și un aer de spațiozitate. Liniile clare și designul minimalist oferă un sentiment de ordine și liniște, propice pentru odihnă.

Sufrageria open-space: Sufrageria se integrează perfect cu zona de dining și bucătăria. Punctul central al încăperii este canapeaua de piele maro, care oferă un contrast plăcut cu mobilierul alb și luminozitatea naturală a spațiului. Zona de dining, cu o masă modernă și scaune elegante, este locul ideal pentru mese în familie sau cu prietenii.

Bucătăria: Într-un stil pur și minimalist, bucătăria este dotată cu electrocasnice moderne( cuptor , masina de spalat vase , aragaz, cuptor cu microunde,frigider) integrate armonios în mobilierul alb. Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi funcționalitate și estetică.

Baia: Baia, cu un design curat și modern, este dotată cu toate necesitățile. Cabina de duș spațioasă, mobilierul alb și detaliile cromatice creează un mediu plăcut și funcțional.

Balconul: Balconul apartamentului “Alexia” este locul perfect pentru a savura o cafea de dimineață sau un pahar de vin seara. Cu o vedere laterală către marea infinită, acesta oferă momente de liniște și contemplare, înconjurate de briza mării și de sunetul valurilor.

Facilități suplimentare:

 • Conexiune: WiFi rapid și stabil.
 • Climatizare: Sistem de aer condiționat pentru confort în orice anotimp.
 • Entertainment: Televizor modern in dormitor si sufragerie, ideal pentru relaxare, cu o gama variata de posturi.

 

 • Distanta pana la plaja si Promenada : 20 m
  2 camere (dormitor + living) – 55 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 •  Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6, Bl K, et. 4 (bloc cu lift) 
 • Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.

Amplasat in complexul rezidential Alezzi – Beach Resort, turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului :

SPA
Sala de fitness
Sauna umeda si uscata
Piscine sezoniere in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi interior
Loc de joaca pentru copii
Gradina

 • Se închiriază pe minim 3 nopți!
 • Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect
Contacteaza-ne 0799242424
Trimite Email : contact@apartamentect.ro
Website: www.apartamentect.ro

REZERVARE ONLINE