Apartament Alma Zev

Apartament Alma Zev

Amplasat într-o zona unde eleganta, simplitatea și bunul gust sunt pe primul plan , va punem la dispoziție apartamentul Alma Zev care poate caza o familie cu copii cât și un grup de tineri puși pe distracție.
Apartamentul Alma Zev este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia deoarece pune pe primul loc liniștea oferita clienților.

Sufrageria open-space: În inima apartamentului “Alma Zev”, sufrageria open-space emană o atmosferă de rafinament și confort. Canapeaua extensibilă, de culoare gri, se integrează perfect într-un design minimalist și stilat, oferind spațiului un aer cozy și invitant.

Bucătăria: Bucătăria, parte a spațiului open-space, impresionează prin mobilierul modern în nuanțe de verde. Dotată cu electrocasnice de ultimă generație, aceasta dispune de tot ce este necesar pentru a pregăti mese delicioase: plita electrica, cuptor, frigider, aparat de cafea precum și diverse ustensile și accesorii de bucătărie.

Dormitorul: În dormitor, patul mare în nuanța verde smarald, completat de lenjeria albă și draperiile asortate, creează un cadru relaxant pentru nopțile de odihnă. Dormitorul beneficiază și de un spațiu generos de depozitare, cu un dulap încăpător și noptiere elegante.

Baia: Baia, finisată în nuanțe calde de bej, combină stilul modern cu accente rustice. Dotată cu un dus spațios, un lavabo elegant și o toaletă, aceasta oferă tot confortul necesar. Accentele rustice, precum rafturile din lemn sau detalii decorative, adaugă un plus de personalitate.

Balconul: Balconul este locul ideal pentru a te bucura de priveliștea laterala către mare, fie că vrei să admiri răsăritul sau să te relaxezi seara. Mobilat simplu, cu o masă și două scaune, acesta este locul perfect pentru a savura momente liniștite.

Dotări suplimentare: Apartamentul “Alma Zev” vine echipat cu o serie de dotări care măresc gradul de confort:

  • Tehnologie: Conexiune WiFi rapidă și televizor smart pentru divertisment in dormitor si sufragerie ce dispun de o gama variata de posturi.
  • Climatizare: Aer condiționat în sufragerie pentru zilele toride.


Apartamentul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord datorita restaurantelor și teraselor cu vedere spre mare cât și a plajelor selecte din zona.

  • Se închiriază pe minim 3 nopți iar rezervările se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare.
  • Strada Promenada nr 95, Etaj 5.

Telefon rezervări 0799242424
Trimite Email: contact@apartamentect.ro
Website: www.apartamentect.ro

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE