Apartament Atlantis Infinity Alezzi

Apartament Atlantis Infinity Alezzi

  Amplasat în Mamaia Nord, unul dintre cele mai căutate destinații de pe litoral, Infinity Alezzi se ridică ca un etalon al luxului și modernismului. Cu o arhitectură contemporană și finisaje de top, acest complex se distinge prin eleganța sa și atenția la detalii.

  Ceea ce face Infinity Alezzi cu adevărat special este faptul că este cel mai nou complex din zonă, având dotări și facilități de ultimă oră. Pe lângă apartamentele sale rafinate și spațiile generoase, complexul se mândrește cu o piscină exterioară, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze sub soarele blând al Mării Negre.

  Dar, coroana acestui complex este, fără îndoială, piscina infinity pool situată pe acoperiș. Aceasta oferă o priveliște panoramică către mare și orizont, creând iluzia că apa se întinde până la infinit. Este locul perfect pentru a savura un cocktail în timpul apusului sau pentru a medita în fața măreției naturii.

  În plus, Infinity Alezzi dispune de o serie de alte facilități, inclusiv spații de relaxare, restaurante gourmet, zone de fitness și wellness, toate menite să asigure o experiență de neegalat pentru cei care aleg să își petreacă timpul aici.

   Complexul Infinity Alezzi nu este doar un loc de cazare, ci o destinație în sine, promițând un mix perfect între confort, lux și frumusețea naturală a Mării Negre

  Situat in statiunea cea mai cautata si anume Mamaia Nord, apartamentul Atlantis Infinity Alezzi ofera un aer occidental, amenajat in stil royal cu pat tapitat si mobila in maniera vintage, nuanta accentuata de crem oferind contrastul subinteles de subtilitate si complexitate in acelasi timp.

Sufragerie Open-Space: Când pășești în sufragerie, ești întâmpinat de o canapea extensibila  generoasă în nuanțe de verde smarald, care emană rafinament. În fața acesteia, două fotolii comode sunt perfect poziționate către geam, oferind o priveliște frontală și panoramică către marea infinită. Este locul ideal pentru a savura o băutură sau a citi o carte, având marea drept fundal.

Bucătăria: Bucătăria, parte a spațiului open-space, este dotată cu mobilier modern și echipamente de ultimă generație. Plita electrică, cuptorul încorporabil, frigiderul spațios și mașina de spălat vase îți oferă tot ce ai nevoie pentru a prepara mese delicioase în confortul propriului apartament.

Dormitoarele: Apartamentul dispune de două dormitoare, fiecare cu paturi matrimoniale confortabile și lenjerie de calitate superioară. Unul dintre dormitoare are fereastra largă ce oferă o priveliște de neegalat către mare, trezindu-te în fiecare dimineață cu sunetul valurilor și strălucirea soarelui.

Băile: Există două băi în acest apartament. Prima baie este spațioasă și dispune de o cabină de duș modernă, chiuvetă elegantă și toate facilitățile necesare. A doua baie, mai mică, este echipată cu o toaletă și o chiuvetă, fiind ideală pentru oaspeții care vin în vizită.

Facilități Suplimentare:

  • Sistem de climatizare de înaltă calitate în sufragerie
  • Conexiune Wi-Fi rapidă pentru toate dispozitivele tale.
  • Televizor Smart în sufragerie cu acces la programe internaționale.
  • Acces controlat în complex și parcare privată.

Apartamentul Atlantis din Infinity Alezzi îmbină luxul cu funcționalitatea, oferind un cadru perfect pentru o vacanță de neuitat sau pentru o ședere de lungă durată pe litoral.

Acestea fiind spuse, putem afirma ca acest apartament este luxul de care avem nevoie pe litoralul romanesc vara aceasta, locatia aceasta fiind perfecta pentru un grup mare de prieteni ce vor sa experimenteze distractia din statiunea Mamaia Nord, dar acest apartament cu 3 camere poate gazdui si o familie generoasa asigurand relaxarea si linistea de care aveti nevoie.

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 3 camere (2 dormitoare + living) – 82 mp
  • Locuri de cazare : 6 + 1 copil
  •  Mamaia Nord, strada Promenada 85 bis, et. 4.
  • Complexul Infinity Alezzi dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).

  Turistii beneficiaza de facilitatile resortului gratuit !

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
REZERVARE ONLINE