Apartament Atlantis Infinity Alezzi

Apartament Atlantis Infinity Alezzi

 • Apartament Atlantis Infinity Alezzi

  Situat in statiunea cea mai cautata si anume Mamaia Nord, apartamentul Atlantis Infinity Alezzi ofera un aer occidental, amenajat in stil royal cu pat tapitat si mobila in maniera vintage, nuanta accentuata de crem oferind contrastul subinteles de subtilitate si complexitate in acelasi timp.
  Cele trei camere ale locatiei sunt spatioase, fiind des confundata cu un penthouse, bucataria este openspace si astfel aveti acces atat la zona de luat masa, dar si la cea de relaxare unde aveti o priveliste frontala la mare unde se poate savura o carte in linistea valurilor izbite de mal.
  Dormitorul este dotat cu o garderoba generoasa ca spatiu, dar si aceeasi vedere pronuntata la mare, insotita de un fotoliu moale unde puteti admira in liniste peisajul natural.
  Toata proprietatea este dotata cu SmartTv uri de ultima generatie, electrice si electrocasnice inovatoare pentru prepararea mesei, cafelei si a ceaiurlor, aer conditionat pentru zilele calde de vara, iar din punct de vedere al relaxarii beneficiati de acces la piscina sezoniera si exterioara a cladirii.
  Acestea fiind spuse, putem afirma ca acest apartament este luxul de care avem nevoie pe litoralul romanesc vara aceasta, locatia aceasta fiind perfecta pentru un grup mare de prieteni ce vor sa experimenteze distractia din statiunea Mamaia Nord, dar acest apartament cu 3 camere poate gazdui si o familie generoasa asigurand relaxarea si linistea de care aveti nevoie.

 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 82 mp
 • Locuri de cazare : 6 + 1 copii
 •  Mamaia Nord, strada Promenada 85 bis, et. 4, ap. 141, complex Stefan Resort
 • Complexul Infinity Alezzi dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).

  Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost ale complexului:

 • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
 • Loc de joaca pentru copii

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect