Apartament Black Sea 2 Stefan Resort

 • Apartamentul este situat in Mamaia Nord, in complex Stefan Resort , una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).

  Fiind compus din doua camere, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane.

  In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

  Sufrageria Open-Space: În momentul în care pășești în sufragerie, te întâmpină un ambient cald și primitor. Canapeaua extensibila kaki, cu designul său contemporan, se potrivește perfect cu elementele din lemn care împodobesc spațiul, creând un echilibru între modern și rustic. Detaliile din lemn aduc o notă autentică și naturală încăperii.

  Bucătăria: Bucătăria, contrastând cu restul spațiului, beneficiază de mobilier în nuanțe închise de negru, care emană o eleganță aparte. Dotările moderne din bucătărie includ o plită de gătit, aparat de cafea, frigider și spații ample de depozitare. Toate acestea sunt integrate armonios în design, oferind funcționalitate și stil.

  Dormitorul: Dormitorul este o declarație a eleganței simple. Elementele din lemn continuă tema naturală, în timp ce draperiile în nuanțe de muștar adaugă un strop de culoare și vioiciune spațiului. Televizorul montat în dormitor oferă confort suplimentar, permitându-vă să vă relaxați în pat în timp ce vizionați emisiunile preferate.

  Baia: Baia este un exemplu de design modern și luxos. Fiecare detaliu a fost gândit cu grijă, de la chiuvetă la cabină de duș walk-in. Materialele de calitate superioară și finisajele rafinate transformă baia într-un spațiu unde funcționalitatea se îmbină cu estetica.

  Balconul: Balconul oferă o vedere laterală spre mare, un adevărat spectacol natural. Este locul perfect pentru a savura un pahar de vin seara sau pentru a contempla răsăritul dimineața. Nuanțele albastre ale mării și briza ușoară aduc o atmosferă liniștitoare și revigorantă.

  Facilități Suplimentare

  Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

  Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

  Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

  Apartamentul Black Sea 2 este un exemplu de cum se poate combina confortul modern cu detaliile naturale și autentice pentru a crea un spațiu de locuit cu adevărat special.
 • Distanta pana la plaja si Promenada : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 • Stefan Resort ofera acces la piscina cu o taxa suplimentara.

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE