Apartament Black Sea Stefan Resort

Apartament Black Sea 1 Stefan Resort

Apartament Black Sea 1 Stefan Resort situat la malul marii in cel mai mare si complex resort din Mamaia Nord, va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.

Apartamentul Black Sea 1 Stefan Resort este ideal atat pentru familii cu copii si nu numai fiind alcatuit din 2 camere si pune la dispozitia turistilor un pat matrimonial, o canapea extensibila, 2 smart TV.

Bucataria este mobilata si utilata modern si nou. Black Sea 1 Stefan Resort este o locatie primitoare, vesela care va binedispune si va ofera un aer familiar. 

Apartamentul este foarte spațios, fiind amplasat intr-o clădire noua. Acesta beneficiază de un interior plăcut si relaxant, oferind o priveliste de vis de pe terasa.

Proprietatea are aparat de aer conditionat, precum si TV cu o diagonala de 140 in living si TV in dormitor de 110, cu o gama variata de posturi . Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza, electrocasnice (apartamentul fiind dotat cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat).

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 62 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copii
  • Loc de parcare in afara complexului

Se închiriază pe minim 3 nopți iar rezervările se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare.

Telefon rezervari 0799242424

 contact@apartamentect.ro

 www.apartamentect.ro