Apartament Black Sea 1 Stefan Resort

  Apartament Black Sea 1 Stefan Resort situat la malul marii in cel mai mare si complex resort din Mamaia Nord, va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.

  Apartamentul Black Sea 1 Stefan Resort este ideal atat pentru familii cu copii si nu numai .

Sufragerie Open-Space: Intrând în spațiul de zi, ochiul este imediat atras de canapeaua extensibilă, moale, de catifea, în nuanța delicată de roz pal. Aerul modern și minimalist este accentuat de tonurile predominante de alb, care dau o senzație de prospețime și spațiozitate.

Bucătărie: Bucătăria, aflată în aceeași zonă open-space cu sufrageria, este echipată cu mobilier alb, elegant, ce oferă un contrast plăcut cu rozul canapelei.Aceasta este doata cu o plita electrica moderna , aparat de cafea , frigider incorporat.Lângă zona de gătit, o masă albă și scaune moderne în tonuri de roz pal așteaptă să găzduiască mesele în familie sau cu prietenii.

Dormitor: Acest spațiu este un sanctuar al relaxării. Patul matrimonial cu o saltea confortabila, este însoțit de un televizor modern. În plus, dormitorul beneficiază de un dressing spațios, care oferă suficient loc pentru toate lucrurile personale.

Baie: Baia, cu designul său luxos, este dominată de albul imaculat al faianței și mobilierului. Amănuntele de design și finisajele de calitate superioară transformă această zonă într-un spațiu plin de rafinament.

Balcon: Ultimul, dar nu cel din urmă, balconul oferă o vedere laterală spre marea care se întinde în fața complexului. Este locul perfect pentru a savura o cafea dimineața sau pentru a te relaxa seara, ascultând susurul valurilor.

Facilități Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

  Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. se afla la o mica distanta de proprietate. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile  

  • Turistii beneficiaza de facilitatile resortului contra cost.
  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil

Se închiriază pe minim 3 nopți iar rezervările se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare.

Telefon rezervari 0799242424

 contact@apartamentect.ro

 www.apartamentect.ro

REZERVARE ONLINE