Apartament De Beni Stefan Resort

 • Situat la malul marii in unul dintre cele mai mari resorturi din Mamaia Nord, Apartament De Beni Stefan Resort va ofera un concediu de vis pe litoralul romanesc.
  Apartamentul face parte din Complexul Stefan Resort, situat in Mamaia Nord, unul dintre cele mai noi complexuri rezidentiale din statiune.
  Complexul Stefan Resort este un complex nou construit, cu foarte mare atentie si amenajat in cele mai mici detalii pentru a atrage atentia turistilor.
  Complexul se afla la Promenada, chiar la buza marii, iar din acest motiv il face sa fie unul dintre cele mai cautate locuri de cazare din statiunea Mamaia Nord.
  Apartament De Beni Stefan Resort este o locatie primitoare, cu mobilier nou si de buna calitate, amenajat cu foarte mare atentie, pentru a va oferi tot confortul de care aveti nevoie.
  Apartament De Beni Stefan Resort este alcatuit din 2 camere si va pune la dispozitie pat matrimonial in dormitor, canapea extensibila in living, 2 smart TV, dressing, baie si bucatarie.
  Bucataria este mobilata si utilata modern cu electronice si electrocasnice noi, de buna calitate.
  De pe terasa va puteti bucura de razele soarelui, de briza marii si de un view superb la mare.
  Datorita spatiului pe care il are, capacitatea de gazduire este de 4 persoane, astfel ca apartamentul este potrivit pentru familii cu copii dar si pentru un grup de prieteni pusi pe distractie.
  Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
  Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
  Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. se afla la o mica distanta de proprietate. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile.
 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 62 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copii
 •  Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35,  et. 6,complex Stefan Resort
 • Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).

  Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost ale complexului:

 • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
 • Loc de joaca pentru copii

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
Call Now ButtonREZERVARE ONLINE