Apartament De Beni Stefan Resort

 • Situat la malul marii in unul dintre cele mai mari resorturi din Mamaia Nord, Apartament De Beni Stefan Resort va ofera un concediu de vis pe litoralul romanesc.
  Apartamentul face parte din Complexul Stefan Resort, situat in Mamaia Nord, unul dintre cele mai noi complexuri rezidentiale din statiune.
  Complexul Stefan Resort este un complex nou construit, cu foarte mare atentie si amenajat in cele mai mici detalii pentru a atrage atentia turistilor.
  Complexul se afla la Promenada, chiar la buza marii, iar din acest motiv il face sa fie unul dintre cele mai cautate locuri de cazare din statiunea Mamaia Nord.
  Apartament De Beni Stefan Resort este o locatie primitoare, cu mobilier nou si de buna calitate, amenajat cu foarte mare atentie, pentru a va oferi tot confortul de care aveti nevoie.

  Sufragerie: Sufrageria open space a apartamentului De Beni strălucește de lux și rafinament. Canapeaua extensibilă, într-o nuanță vibrantă de verde smarald, realizată din catifea, oferă un contrast sofisticat cu finisajele camerei. În fața canapelei, un televizor modern completează zona de relaxare, oferind un loc ideal pentru a vă destinde după o zi lungă.

  Bucătărie: Bucătăria, în același ton de lux, este echipată cu cele mai noi aparate și utilități. Contoarele lustruite și mobilierul elegant demonstrează un simț al detaliului și al calității. Dotările includ o plita electrica moderna, aparat de cafea, un frigider spațios și alte ustensile esențiale pentru gătit, făcând din gătit o adevărată plăcere.

  Dormitor: Dormitorul, un adevărat refugiu, păstrează aceeași temă de verde smarald, cu un pat matrimonial generos și draperii asortate. Lenjeria alba pe pat adaugă un plus de eleganță și contrast. Televizorul modern montat pe perete permite vizionarea emisiunilor preferate direct din confortul patului.

  Baie: Baia, un exemplu de modernism și lux, este dotată cu o cabină de duș walk-in și faiantă neagră cu aspect de marmură care emană opulență. Masina de spalat modernă adaugă o notă practică, făcând din rutina zilnică o experiență plăcută.

  Balcon: Balconul apartamentului De Beni oferă o priveliște liniștitoare, cu vedere laterală către mare. Este locul perfect pentru a savura o băutură în timp ce admirați orizontul și briza mării

  Dotări Suplimentare:

  Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

  Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

  Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi


  Datorita spatiului pe care il are, capacitatea de gazduire este de 4 persoane, astfel ca apartamentul este potrivit pentru familii cu copii dar si pentru un grup de prieteni pusi pe distractie.
  Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
  Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
  Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. se afla la o mica distanta de proprietate. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile.
 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 •  Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35,  et. 6,complex Stefan Resort
 • Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).

  Turistii beneficiaza de facilitatile resortului ,contra cost.

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
REZERVARE ONLINE