Apartament Elexus Alezzi

Apartament Elexus Alezzi

Amplasat în cel mai mare complex din Mamaia Nord, Elexus Alezzi este un apartament cochet unde se pot caza 4 persoane datorita suprafeței sale generoase fiind format din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie, bucătărie open space mobilata și utilata modern plus zona de luat masa.

Apartamentul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord datorita restaurantelor și teraselor cu vedere spre mare, Promenada recent renovata cât și a plajor selecte unde va puteți petrece ziua la soare și sa admirați marea.

Sufragerie: Sufrageria open space a apartamentului Elexus emană o atmosferă caldă și primitoare, cu un design predominant în nuanțe de roșu și mobilier din lemn care adaugă un sentiment de autenticitate și confort. Centrul atenției în această încăpere este canapeaua extensibilă, ideală pentru relaxare sau pentru a primi oaspeți. În fața acesteia, un televizor modern așteaptă să vă ofere divertisment la finalul unei zile aglomerate.

Dormitor: Dormitorul este un spațiu conceput pentru odihnă și relaxare. Un pat matrimonial confortabil vă invită să vă odihniți, în timp ce spațiul de depozitare generos vă permite să vă organizați lucrurile în mod eficient. Un televizor suplimentar asigură că puteți urmări emisiunile preferate înainte de a adormi.

Bucătărie: Bucătăria, integrată în sufragerie, continuă designul în nuanțe de roșu și mobilier din lemn. Dotată cu toate echipamentele esențiale precum aragaz , cuptor cu microunde , frigider, cuptor, bucătăria este gata să servească fie că gătiți o masă rapidă sau un festin pentru ocazii speciale.

Baie: Baia apartamentului Elexus este un sanctuar de revitalizare. O cadă spațioasă vă așteaptă pentru momente de relaxare, iar mașina de spălat modernă asigură că veți avea mereu haine curate la dispoziție.

Balcon: Balconul este locul perfect pentru a vă bucura de aerul proaspăt și de frumusețea împrejurimilor. Cu o vedere laterală către mare, puteți admira peisajul și auzi valurile în timp ce savurați o băutură sau o carte bună.

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

Pentru petrecerea timpului liber în Complexul Alezzi sunt amenajate localuri, cafenele, farmacii cât și baruri în care distracția nu lipsește niciodată.

Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:

Sala de fitness
Spa
Sauna umeda si uscata
Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii.

  • Distanta pana la plaja  : 20 m
  • Locuri de cazare : 4+1 copil
  • Adresa: Mamaia-Sat, Str. Prelungirea D13, nr.6 ,Bloc B,  et.4

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
Call Now ButtonREZERVARE ONLINE