Apartament Elexus Alezzi

Apartament Elexus Alezzi

Apartament Elexus Alezzi

Amplasat în cel mai mare complex din Mamaia Nord, Elexus Alezzi este un apartament cochet unde se pot caza 4 persoane datorita suprafeței sale generoase fiind format din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie, bucătărie open space mobilata și utilata modern plus zona de luat masa.

Apartamentul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord datorita restaurantelor și teraselor cu vedere spre mare, Promenada recent renovata cât și a plajor selecte unde va puteți petrece ziua la soare și sa admirați marea.

Proprietatea este dotata cu aer condiționat, smart TV cu o gama larga de posturi, internet nelimitat de mare viteza prin Wi-Fi, cât și de electrocasnice de calitate incluzând și mașina de spălat rufe sporind confortul de acasă.

Pentru petrecerea timpului liber în Complexul Alezzi sunt amenajate localuri, cafenele, farmacii cât și baruri în care distracția nu lipsește niciodată.

Pentru turiștii cazați la noi, resortul oferă gratuit acces la spa, sala de fitness, sauna umeda și uscata, jacuzzi interior, piscina interioara și exterioara cât și loc de joaca pentru copii.

  • Distanta pana la plaja  : 50 m
  • Locuri de cazare : 4+1 copil
  • Adresa: Mamaia-Sat, Str. Prelundirea D13, nr 6 et.4

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect