Apartament Elixir Alezzi

Situat la malul marii in cel mai mare si complex resort din Mamaia Nord, Elixir Alezzi va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.
Datorita pozitiei la un etaj superior aveti parte de un peisaj extraordinar de frumos catre mare si plaja.
Apartament Elixir Alezzi este ideal atat pentru familii cu copii si nu numai.

Sufragerie: Apartamentul Elixir vă întâmpină cu o sufragerie spațioasă, amenajată cu gust și atenție la detalii. Canapeaua extensibilă de culoare bej se potrivește armonios cu mobilierul în nuanțe de verde, creând un mediu relaxant și primitor. Zona de dining este completată de o masă elegantă, ideală pentru mese în familie sau cu oaspeții. Televizorul modern, plasat strategic în fața canapelei, asigură divertisment de calitate în timpul serilor liniștite.

Bucătărie: Bucătăria, separată de sufragerie, este un amestec de funcționalitate și stil. Mobilierul din lemn deschis, accentuat de nuanțe de verde, oferă spațiu suficient pentru depozitare și prepararea mâncării. Bucătăria este dotată cu toate echipamentele necesare: aragaz, cuptor, frigider, și alte aparate esențiale pentru gătit.

Dormitor: Dormitorul emană o atmosferă de lux și confort. Patul matrimonial, în nuanțe de verde, este însoțit de un tapet luxos care adaugă o notă de sofisticare încăperii. Un televizor montat strategic vă permite să vă relaxați înainte de a adormi, urmărind emisiunile sau filmele preferate.

Baie: Baia apartamentului Elixir combină utilitatea cu estetica. O cadă spațioasă vă invită să vă relaxați după o zi lungă, în timp ce mașina de spălat modernă se asigură că aveți întotdeauna haine curate la îndemână.

Balcon: Balconul este locul perfect pentru a vă bucura de o panoramă impresionantă. Cu vedere directă spre mare, puteți savura răsăritul sau apusul, ascultând melodia valurilor și simțind briza mării.

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

 

Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:

Sala de fitness
Spa
Sauna umeda si uscata
Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii.

 

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 2 camere – 55  mp
  • Acest apartament are loc de parcare individual
  • Locuri de cazare : 4 adulti+ 1 copil
  •  Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6 Bl B , et. 4

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
Call Now ButtonREZERVARE ONLINE