Apartament Gold House Stefan Resort

Situat la malul marii in unul dintre cele mai mari resorturi din Mamaia Nord, Apartament Gold House Stefan Resort va ofera un concediu de vis pe litoralul romanesc.
Apartamentul face parte din Complexul Stefan Resort, situat in Mamaia Nord, unul dintre cele mai noi complexuri rezidentiale din statiune.
Complexul Stefan Resort este un complex nou construit, cu foarte mare atentie si amenajat in cele mai mici detalii pentru a atrage atentia turistilor.
Complexul se afla la Promenada, chiar la buza marii, iar din acest motiv il face sa fie unul dintre cele mai cautate locuri de cazare din statiunea Mamaia Nord.

Sufragerie: Apartamentul Gold House din Stefan Resort vă prezintă o sufragerie deschisă, opulentă și plină de strălucire. Punctul central al încăperii este canapeaua de catifea verde smarald, care contrastează frumos cu peretele strălucitor de culoare golden. Atmosfera regală este completată de detalii fine și decorațiuni alese cu gust.

Bucătărie: Zona de bucătărie emană un aer de modernitate datorită mobilierului alb, care reflectă lumina și creează un spațiu aerisit. Bucătăria este complet echipată cu toate dotările esențiale: aragaz modern, cuptor cu microunde , frigider spațios și alte aparate care facilitează prepararea mâncării. Detaliile cromate adaugă o notă de eleganță și funcționalitate.

Dormitor: Dormitorul apartamentului Gold House este un sanctuar al liniștii și confortului. Patul matrimonial în nuanțe de bej invită la relaxare, în timp ce patul single oferă spațiu suplimentar pentru oaspeți sau membrii familiei. Nuanțele neutre de alb și bej predomină, creând un mediu calm și primitor.

Baie: Baia combină elemente rustice cu cele moderne, creând un spațiu unic și atrăgător. Dusul walk-in, cu finisaje de calitate, este ideal pentru a vă revigora după o zi lungă, în timp ce detaliile rustice adaugă căldură și autenticitate încăperii.

Balcon: Balconul oferă un loc ideal pentru relaxare, cu vedere laterală către marea care strălucește sub razele soarelui. Este locul perfect pentru a savura o cafea dimineața sau un pahar de vin seara, bucurându-vă de briza mării și de liniștea naturii.

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

  • Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:

Sala de fitness
Spa
Sauna umeda si uscata
Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii.


Datorita spatiului pe care il are, capacitatea de gazduire este de 4 persoane, astfel ca apartamentul este potrivit pentru familii cu copii dar si pentru un grup de prieteni pusi pe distractie.
Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. se afla la o mica distanta de proprietate. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  •  Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35,  , complex Stefan Resort
  • Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).

  Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost ale complexului:

  • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
  • Loc de joaca pentru copii

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
Call Now ButtonREZERVARE ONLINE