Apartament Ires Papaya

 • Situat in cea mai frecventata si cea mai cautata statiune turistica de pe litoral, Mamaia Nord, acesta va ofera un sejur relaxant si confortabil la malul marii.
  Apartament Ires se afla intr-un bloc nou construit, cu materiale de calitate pentru a oferi clientilor un ambient cat mai placut si relaxant.
  Datorita spatiului sau generos, apartamentul Ires are capacitatea de a gazdui pana la 6 persoane

  Sufragerie: Sufrageria open space a apartamentului Ires emană liniște și serenitate, având tonuri de albastru și alb, care reamintesc de valurile mării și de spuma lor. Zona de relaxare este dotată cu o canapea confortabilă extensibila și un televizor modern, ideal pentru serile de vizionare. În mijlocul camerei se află o masă elegantă pentru servit masa, care poate găzdui cu ușurință o familie sau un grup de prieteni.

  Bucătărie: Bucătăria este dotată cu toate facilitățile moderne necesare, de la un aragaz și cuptor cu microunde, la frigider și chiar o mașină de spălat, facilitând astfel orice nevoie culinară. Designul său simplu și funcțional se potrivește perfect cu restul apartamentului.

  Dormitoare: Primul dormitor, decorat în culori calme, dispune de un pat matrimonial și un televizor pentru momentele de relaxare. Al doilea dormitor, spațios și luminos, oferă un pat matrimonial și unul single, fiind ideal pentru o familie sau un grup de prieteni. De asemenea, este dotat cu un televizor, oferind fiecărei persoane spațiul propriu de relaxare.

  Baie: Baia, cu design modern și finisaje de calitate, este echipată cu un dus walk-in, oferind un spațiu generos pentru relaxare și revigorare.

  Datorită poziției sale la parter și proximitatea față de mare, apartamentul Ires oferă acces rapid la plajă, fiind ideal pentru cei care doresc să simtă briza mării în fiecare moment al zilei.


  In zona Mamaia Nord gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje, astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare.
  Deasemenea cluburile renumite sunt la o mica distanta de proprietate, astfel ca distractia va fi nelipsita.
 • Distanta pana la plaja : 10 m
 • 3 camere (2 dormitoare + living) – 72 mp
 • Locuri de cazare : 6 + 1 copil
 •  Mamaia Nord, strada Promenada , nr 85, Bl , et. parter.

 

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

REZERVARE ONLINE