Apartament Isabela Alezzi

   Situat în cel mai mare  resort din Mamaia Nord, Apartamentul Isabela Alezzi are acces rapid la punctele de interes ale stațiunii, în zona sunt cele mai exotice plaje, o varietate de restaurante și magazine alimentare. Apartamentul este o oaza de liniște dar și de distracție deoarece în apropierea sa sunt cluburi selecte pentru iubitorii de viata nocturna.

Sufragerie: Odată ce intri în sufrageria open space a apartamentului Isabela, ești întâmpinat de o atmosferă caldă și primitorie. În centrul camerei tronează o canapea extensibilă de culoare albastră, care invită la relaxare și momente de calitate alături de cei dragi. Alături de aceasta, o masă modernă, perfectă pentru servirea meselor, completează zona de zi a sufrageriei.

Bucătărie: Bucătăria apartamentului Isabela este un amestec de funcționalitate și stil. Mobilierul modern și utilitățile moderne oferă tot ce este necesar pentru gătit și pentru a găzdui oaspeții. Dotările includ plita electrica, cuptor cu microunde, frigider și multe alte accesorii esențiale pentru confortul zilnic.

Dormitor: Dormitorul este un sanctuar al liniștii și confortului. Un pat matrimonial modern, cu linii curate, domină camera. Un televizor montat pe perete oferă posibilitatea vizionării filmelor sau a emisiunilor preferate. Dressingul spațios oferă suficient loc pentru depozitarea garderobei și a accesoriilor, asigurând ordinea în cameră.

Baie: Baia apartamentului Isabela este un exemplu de design modern și eficiență. Cabina de duș spațioasă este locul ideal pentru a te revigora dimineața sau pentru a te relaxa seara. Alături, mașina de spălat modernă oferă comoditate și practicabilitate, facilitând rufele zilnice.

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

  Apartamentul Isabela din Complexul Alezzi este soluția perfectă pentru cei care își doresc un spațiu elegant, confortabil și dotat cu toate necesitățile în inima stațiunii.

 • Distanta pana la plaja  : 20 m
 • 2 camere – 55 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 •  Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6, Bl M, et. 7
 • Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie si farmacie
 • Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:

  Sala de fitness
  Spa
  Sauna umeda si uscata
  Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
  Jacuzzi
  Loc de joaca pentru copii.

 

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE