Apartament Laguna Wave 3

 • Apartament Laguna Wave 3

  Situat într-un complex unde domnește luxul, va punem la dispoziție apartamentul Laguna Wave 3 care va poate garanta cel mai frumos și mai relaxant concediu în sezonul estival.
  Apartamentul Laguna Wave 3 este o locație perfecta pentru a va bucura de liniște dar și de distracție în cluburile renumite din zona. 

 • Sufragerie: În sufrageria apartamentului Laguna Wave 3, designul modern și luminos creează un spațiu primitor și relaxant. Canapeaua extensibilă, în tonuri neutre, îmbină confortul cu funcționalitatea, fiind perfectă atât pentru relaxare, cât și pentru oaspeții care decid să rămână peste noapte. În apropiere, o zonă dedicată mesei oferă un spațiu generos pentru a lua masa, fiind poziționată strategic în fața bucătăriei, facilitând servirea rapidă a mesei.

  Bucătărie: Bucătăria, deschisă spre sufragerie, este un exemplu de eficiență și stil. Mobilierul modern, în tonuri deschise de alb, oferă suficient spațiu de depozitare și este completat de electrocasnice esențiale. Dotările includ un aragaz modern, frigider, cuptor , cuptor cu microunde și, nu în ultimul rând, o mașină de spălat esențială pentru sejururi de lungă durată.

  Dormitor: Dormitorul emană o atmosferă de liniște și rafinament. Patul matrimonial confortabil este complementat de lenjerii de pat de calitate și o paletă cromatică relaxantă. Un televizor montat pe perete oferă posibilitatea vizionării în intimitate, iar dressingul spațios asigură tot spațiul necesar pentru haine și accesorii.

  Baie: Baia apartamentului Laguna Wave 3 combină funcționalitatea cu estetica. Zona de duș walk-in se remarcă prin faianta colorată, care adaugă un strop de culoare și energie spațiului. Mobilierul și finisajele moderne completează designul, făcând din această baie un spațiu plăcut și practic.

  Balcon: Balconul oferă un spațiu suplimentar de relaxare, unde poți savura o cafea dimineața. Protejat și intim, este locul ideal pentru a te bucura de aerul proaspăt în orice moment al zilei.

      Facilitati suplimentare: Sufrageria este dotata cu aer condiționat și Wi-Fi de mare viteza  ,dormitorul cu smart TV cu o gama variata de canale.

  Apartamentul Laguna Wave 3 poate caza o familie cât și un grup de tineri puși pe distracție.

  Apartamentul nostru se regaseste langa plaja,la maxim 10 de metri de mare. De asemenea,plaja Azimuth va asteapta pentru a va relaxa la nici 5 metri de locatie. Proprietatea este o oaza de liniste,bucurie si stare de fericire.

 • Distanta plaja: 10 m
 • Dimensiune: 55 mp
 • Locuri cazare: 4 adulti + 1 copil
 • Adresa – Prelungirea D19,Nr 12A. 

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE