Apartament Luxor 1 Stefan Resort

 • Apartament Luxor1 Ștefan Resort Apartamentul face parte din Complexul Ștefan Resort este situat la malul marii, in Mamaia Nord, unul dintre cele mai noi complexuri rezidentiale din statiune. Complexul Ștefan Resort este un complex nou, construit cu foarte mare atentie si amenajat in cele mai mici detalii, iar din acest motiv il face sa fie unul dintre cele mai cautate locuri de cazare din statiunea Mamaia Nord. Apartamentul Luxor 1 Ștefan Resort este o locatie primitoare, cu mobilier nou si de foarte buna calitate. Apartamentul este amenajat cu atentie, astfel incat sa va ofere tot confortul de care aveti nevoie. 
 • Sufragerie: Sufrageria apartamentului Luxor 1 emană lux și rafinament, cu un design predominant în nuante de alb și negru. Tapetul în stil regal adaugă o notă de eleganță, iar canapeaua extensibilă se potrivește perfect cu mobilierul negru. În centrul atenției, un televizor modern este amplasat strategic pentru a oferi cel mai bun unghi de vizionare.

  Bucătărie: Bucătăria open space este dotată cu toate utilitățile necesare pentru a găti și a servi masa în confort(  cuptor , plita electrica , cuptor cu microunde , frigider). Mobilierul alb, cu finisaje lucioase, contrastează frumos cu blatul de culoare deschisă. O zonă dedicată mesei, formată dintr-un colțar elegant și scaune moderne, invită la mese relaxante cu familia sau prietenii.

  Dormitor: Dormitorul este o adevărată oază de relaxare. Patul matrimonial, cu design luxos, dispune de lumini ambientale sub el, creând iluzia unui pat suspendat. Tapetul în alb și negru, cu motive regale, adaugă o notă sofisticată spațiului. Un televizor montat pe perete oferă posibilitatea de a te relaxa înainte de culcare, iar diferitele piese de mobilier asigură funcționalitatea necesară.

  Baie: Baia este la fel de impresionantă ca restul apartamentului. Cabina de duș modernă vine cu diferite funcții care transformă fiecare duș într-o experiență spa. Finisajele de înaltă calitate, mobilierul și mașina de spălat completează designul modern și funcțional al băii.

  Balcon: Deși apartamentul este situat la parter, balconul oferă un spațiu privat și liniștit. Echipat cu două scaune confortabile și o masă, este locul ideal pentru a savura o băutură sau a citi o carte în aer liber. Balconul adaugă un plus de valoare apartamentului, oferind un spațiu suplimentar de relaxare.

   

  Dotări Suplimentare:

  Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

  Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

  Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

  Datorita capacitatii mari de care dispune apartamentul, se pot gazdui 4 persoane, fapt pentru care apartamentul este potrivit pentru familii cu copii, dar nu numai.
 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copii
 • Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35, Bl B ,corp Sud, et. parter, Complex Stefan Resort
 • Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).

  Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost ale complexului:

 • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
 • Loc de joaca pentru copii

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
Call Now ButtonREZERVARE ONLINE