Apartament Luxor 2 Stefan Resort

 • Apartamentul Luxor2 Stefan Resort-Situat la malul marii in unul dintre cele mai noi resorturi din Mamaia Nord.Stefan Resort va ofera un concediu de vis pe litoralul romanesc.Complexul se afla la Promenada,chiar la buza marii,iar din acest motiv il face sa fie unul din cele mai cautate locuri de cazare din Statiunea Mamaia.
 • Sufragerie: În apartamentul Luxor 2, sufrageria își păstrează eleganța distinctă, emanând o atmosferă de rafinament cu designul său în nuanțe de alb și negru. Tapetul cu stil regal îi conferă o notă de distincție, în timp ce canapeaua extensibilă, elegantă, se îmbină perfect cu piesele de mobilier de culoare închisă. Televizorul modern ocupă un loc central, fiind ideal pentru seri relaxante în fața ecranului.

  Bucătărie: Bucătăria, amenajată într-un stil open space, este prevăzută cu toate dotările necesare pentru a satisface nevoile culinare. Contrastele dintre mobilierul deschis la culoare și designul peretelui in negru,creează un echilibru plăcut. Zona dedicată mesei, având în compoziție un colțar stilat și scaune contemporane, oferă spațiul perfect pentru a servi mese într-un cadru intim.

  Dormitor: Dormitorul Luxor 2 este un sanctuar al liniștii și relaxării. Patul matrimonial, cu detaliile sale opulente, vine însoțit de lumini ambientale subtil amplasate, evocând senzația unui spațiu flotant. Tapetul cu motive regale în alb și negru adaugă un plus de sofisticare, iar televizorul montat strategic asigură divertisment de calitate.

  Baie: Baia, cu finisaje de top, oferă un spațiu spa-like. Cabina de duș cu funcții multiple transformă ritualul zilnic într-o experiență de neuitat. Mobilierul elegant, combinația de culori și mașina de spălat integrată completează designul modern al băii.

  Balcon: Chiar dacă Luxor 2 este situat la parter, dotat cu o masă și două scaune, este spațiul ideal pentru a te delecta cu o ceașcă de cafea sau de un vin in serile calde de vara. Este un colț care adaugă valoare și funcționalitate apartamentului.

 • Datorita spatiului pe care il are,capacitatea de gazduire este de 4 persoane,astfel ca apartamentul este potrivit pentru familie cu copii ,dar si pentru un grup de prieteni pusi pe distractie.
 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 •  Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35, parter,complex Stefan Resort
 • Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).

  Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost ale complexului:

 • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
 • Loc de joaca pentru copii

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
REZERVARE ONLINE