Apartament Madagascar Alezzi

 • Apartamentul este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).

  Fiind compus din doua camere, acces din fiecare pe terasa – cu vederea spre mare, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane.

 • Sufragerie:
  Apartamentul Madagascar din Complexul Alezzi se deschide către o sufragerie open space, vibrantă și plină de viață. Designul modern este accentuat de tonurile colorate care animă spațiul. Canapeaua extensibilă, în nuanțe de gri, este îmbrățișată de perne albastre, adăugând un strop de culoare și confort. Masa de servit mesele este albă, având scaune într-un albastru intens care atrage privirea. În centrul sufrageriei, televizorul modern stă mândru pe un mobilier alb, elegant, oferind opțiuni de divertisment pentru oaspeți.

  Bucătărie:
  Bucătăria apartamentului Madagascar este un amestec de funcționalitate și estetică. Mobilierul modern, dotat cu toate utilitățile necesare( aragaz , cuptor , cuptor cu microunde, frigider incorporat) oferă tot ce este necesar pentru prepararea și servirea meselor. Spațiul este optimizat, iar finisajele sunt de calitate superioară, făcând din bucătărie un loc plăcut și eficient.

  Dormitor:
  Dormitorul este o adevărată oază de relaxare. Patul matrimonial, cu lenjeria sa imaculată, promite odihnă și confort. Draperiile în nuanțe de verde adaugă un plus de prospețime și intimitate. Televizorul montat strategic oferă posibilitatea vizionării filmelor sau a emisiunilor favorite direct din confortul patului.

  Baie:
  Baia este un exemplu de design modern și eficiență. Cabina de duș spațioasă este ideală pentru momente de răsfăț, iar mașina de spălat modernă adaugă un plus de funcționalitate. Finisajele și detaliile băii sunt alese cu grijă, creând un spațiu luminos și aerisit.

  Balcon:
  Balconul apartamentului Madagascar oferă un loc de retragere, cu vedere laterală către marea ce scânteiază în depărtare. Este locul ideal pentru a savura o băutură sau pentru a citi, în timp ce briza mării mângâie simțurile.

  Dotări Suplimentare:

  Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

  Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

  Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

 

  In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

 

 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 •  Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6, Bl H,etaj 8
 • Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.

  Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului :

 • Sala de fitness
 • Spa
 • Sauna umeda si uscata
 • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
 • Jacuzzi 
 • Loc de joaca pentru copii

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE