Apartament Miramare Alezzi

Apartamentul este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).
Fiind compus din doua camere, acces din fiecare pe terasa – cu vederea laterala spre mare, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane.

Sufragerie:
Apartamentul Miramare din Complexul Alezzi îmbină eleganța cu funcționalitatea în sufrageria open space. Designul interior, bazat pe culori neutre, creează un sentiment de liniște și spațiu. Canapeaua extensibilă gri se integrează armonios în acest peisaj, oferind confort și stil. O masă mare domină zona centrală, fiind locul ideal pentru servirea mesei. Mobilierul modern găzduiește un televizor de ultimă generație, iar draperiile verzi adaugă un strop de culoare și prospețime în întreaga încăpere.

Bucătărie:
Bucătăria apartamentului Miramare este un exemplu de eficiență și stil. Dotată cu toate utilitățile necesare de la electrocasnice moderne( aragaz , cuptor ,cuptor cu microunde ,frigider ) la spații de depozitare generoase, bucătăria oferă tot ce este necesar pentru a găti și a servi mesele în cel mai confortabil mod posibil.

Dormitor:
Dormitorul este sanctuarul de odihnă al apartamentului. Patul matrimonial, amplasat strategic, promite momente de relaxare în fiecare noapte. Un televizor montat perfect completează amenajarea, iar dressingul generos oferă suficient spațiu pentru haine și accesorii. Designul modern în culori neutre este înviat de draperiile verzi, care adaugă un plus de culoare și energie pozitivă.

Baie:
Baia apartamentului Miramare emană modernism și rafinament. Cabina de duș este amplă și modernă, oferind spațiu suficient pentru momente de răsfăț. Mașina de spălat este discret integrată în design, iar finisajele de calitate îmbină utilul cu plăcutul.

Balcon:
Balconul este locul de evadare, oferind o priveliște laterală asupra mării. Este locul perfect pentru a savura o cafea dimineața sau pentru a contempla apusul. Marea în depărtare adaugă un sentiment de calm și relaxare, completând atmosfera de vacanță a apartamentului Miramare.

Facilitati suplimentare:

 • Proprietatea are aparat de aer conditionat
 • TV cu o diagonala de 108 in living si TV in dormitor de 100, cu o gama variata de posturi 
 • Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza.

In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

 • Distanta pana la plaja si Promenada : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 •  statiunea Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6, Bl M, et. 1,complex Alezzi

  Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.
  Amplasat in complexul rezidential Alezzi – Beach Resort, turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului :

SPA
Sala de fitness
Sauna umeda si uscata
Piscine sezoniere in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi interior
Loc de joaca pentru copii
Gradina

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect
Contacteaza-ne 0799242424
Trimite Email : contact@apartamentect.ro
Website: www.apartamentect.ro

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE