Apartament Moonlight Casa del Mar

 • Apartamentul Moonlight

  Acest Apartament se afla in statiunea Mamaia Nord, in complexul Casa del Mar, foarte aproape de plaja si ofera pe langa cazare in buza marii, restaurante cu specific divers si acces gratuit la internet pentru a posta pe retelele de socializare in timp real

  Sufragerie:
  În inima apartamentului Moonlight din Casa del Mar se găsește o sufragerie open space, care emană o atmosferă caldă și primitoare. Un punct central îl reprezintă canapeaua extensibilă bej, ideală pentru relaxare după o zi plină. În fața acesteia, un televizor smart de ultimă generație oferă divertisment și confort pentru oaspeți. Designul modern, dar minimalist, contribuie la crearea unui spațiu aerisit și luminoas. De asmenea este dotata cu aer conditionat pentru zilele toride de vara.

  Bucătărie:
  Bucătăria apartamentului Moonlight este echipată cu dotări de ultimă oră, gândite pentru a satisface cele mai exigente cerințe. De la electrocasnice moderne( cuptor , plita moderna , cuptor cu microunde , aparat de cafea) la soluții de depozitare practice, totul a fost conceput pentru a facilita pregătirea mesei. În imediata apropiere a bucătăriei, o masă modernă de servit mesele invită la clipe petrecute în familie sau cu prietenii.

  Dormitor:
  Odihna este esențială, iar dormitorul apartamentului Moonlight a fost creat cu această idee în minte. Un pat matrimonial confortabil domină încăperea, iar un televizor smart permite vizionarea emisiunilor preferate chiar din confortul patului. Aerul condiționat asigură o temperatură optimă, indiferent de sezon. Designul modern, combinat cu accente minimaliste, creează un cadru relaxant și rafinat.

  Baie:
  Baia apartamentului urmează o linie de design modern, având finisaje în nuante de gri și negru. Accentul este pus pe funcționalitate și estetică, cu o cabină de duș spațioasă și detalii care adaugă un plus de stil și rafinament.

  Balcon:
  Punctul culminant al apartamentului Moonlight este balconul, care oferă o priveliște duală rar întâlnită: spre marea azurie și către lacul liniștit. Această combinație creează un cadru pitoresc, perfect pentru momente de relaxare sau pentru a savura o băutură în tihnă, bucurându-te de peisaj.

  Plaja Phoenicia este situată la 200 metri de Casa del Mar, iar lacul Siutghiol se află  vis a vis de proprietate.

 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 •  Mamaia Nord, strada Brizei , Bl A 1, et. 4,Complex Casa del Mar

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
Call Now ButtonREZERVARE ONLINE