Apartament Phoenix Mamaia Nord

Apartament Phoenix

Apartamentul are 2 camere și este amenajat pentru a asigura tot confortul unei familii cu copii.

Sufragerie:
Apartamentul Phoenix te întâmpină cu o sufragerie aerisită și modernă. Punctul central al încăperii este canapeaua extensibilă, confortabilă, ce invită la relaxare. Drept complement, în fața acesteia, un televizor de ultimă generație este așezat pe un mobilier alb, elegant. Un perete albastru, cu dungi albe, adaugă un plus de personalitate și stil spațiului, creând un contrast vibrant cu restul designului.

Bucătărie:
Bucataria separata impresionează prin combinația de culori și funcționalitate. Mobilierul roșu aprins contrastează frumos cu electrocasnicele moderne, toate gândite pentru a satisface nevoile cotidiene( aragaz , cuptor , cuptor cu microunde , frigider). O masă pentru servit mesele, plasată strategic, completează zona, fiind locul ideal pentru a savura micul dejun sau o cină în familie.

Dormitor:
Dormitorul este o combinație armonioasă de alb și roz, emanând o atmosferă calmă și primitoare. Patul matrimonial, împreună cu patul single, oferă suficient spațiu pentru odihnă, fără a aglomera încăperea. Mobilierul de lemn adaugă o notă tradițională, iar televizorul oferă confortul necesar pentru serile liniștite.

Baie:
Baia apartamentului Phoenix este un exemplu de design modern și utilitate. Cabina de duș spațioasă promite momente de relaxare, iar mașina de spălat, integrată armonios în decor, asigură funcționalitatea încăperii. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a oferi confort și stil.

Curte exterioară:
Unul dintre atuurile apartamentului Phoenix este curtea exterioară. Fiind amplasat la parter, acesta beneficiază de un spațiu verde privat, perfect pentru a te bucura de aer proaspăt și de liniștea naturii. Este locul ideal pentru a savura o băutură în serile calde sau pentru a citi o carte în liniște.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi
  • Familiile cu copii se vor bucura în mod deosebit de acest sejur, întrucât apartamentul este amenajat așa încât să fie cât de baby friendly posibil: scaun înălțător pentru toaleta, reductor wc, măsuță de joacă cu scăunele, bucătărie pentru copii, jucării.

Accesul în locație se face pe baza de cod, astfel că nu veți avea grija cheilor.

Apartamentul Phoenox este o locație primitoare, vesela care va bine dispune și va oferă un concediu de neuitat pe litoralul romanesc..

  • Distanta pana la plaja : 50 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada D5 

Dupa cum se intituleaza apartamentul,exact ca pasarea Phoenix,asa si locatia renaste ori de cate ori veti placerea de a o descoperi.

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE