Apartament Sea Breeze Onix

Apartamentul Sea Breezze Onix

Datorita amplasării în cea mai cocheta zona a stațiunii Mamaia, apartamentul Sea Breezze Onix oferă turiștilor care ne trec pragul confortul de acasă.
Apartamentul Sea Breezze Onix este foarte spațios, fiind amplasat intr-o clădire noua și beneficiază de un interior plăcut si relaxant. Este alcătuit din 2 camere spațioase unde se pot caza 4 persoane.

Sufragerie:
În apartamentul Sea Breeze, sufrageria open space emană un aer proaspăt și vibrant. Canapeaua extensibilă, în nuanțe de albastru, este complementată perfect de un fotoliu galben care adaugă o notă de dinamism și culoare. Televizorul, așezat pe un mobilier alb elegant, este poziționat în fața canapelei și fotoliului, creând astfel un colț confortabil de relaxare. În continuare, o masă din sticla transparentă, înconjurată de scaune moderne, se așteaptă să găzduiască mese intime sau brunch-uri cu prietenii.

Bucătărie:
Bucătăria, delimitată subtil de sufragerie, dispune de toate dotările necesare pentru a pregăti mese delicioase( aragaz, cuptor cu microunde , aparat de cafea , frigider ). Mobilierul gri, cu linii curate, adaugă un aspect modern și funcțional spațiului. Fiecare element este gândit pentru a optimiza spațiul și pentru a asigura cea mai bună experiență culinară.

Dormitor:
Oaza de relaxare a apartamentului este, fără îndoială, dormitorul. Patul matrimonial este pus în valoare de un perete decorat cu dungi albastre și albe, care reamintesc de valurile mării. Televizorul montat pe perete și dressingul generos completează funcționalitatea și designul acestei încăperi, asigurând tot confortul necesar.

Baie:
Baia apartamentului Sea Breeze este un exemplu de design modern și luxos. Cabina de duș walk in, cu geamuri transparente, este complementată de faianta de calitate superioară și de o mașină de spălat modernă. Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi o experiență spa în confortul propriului cămin.

Balcon:
Balconul este locul ideal pentru a savura o cafea dimineața sau un pahar de vin seara. Dotat cu două scaune confortabile și o masă, oferă un spațiu privat unde poți admira priveliștea și te poți relaxa în aer liber.

Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern( aer conditionat)
 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi
 • Turiștii care se cazează la noi au loc de parcare asigurat in complex

Complexul Onix Blue dispune de:

 • Restaurant, gelaterie, lounge ( bar + terasa )
 • Loc de joaca pentru copii
 • Gradina

Apartamentul Sea Breezze Onix este locul unde poți petrece nopți de neuitat alături de familie și prieteni datorita cluburilor aflate în apropierea acestuia cât și a plajelor selecte.

 • Distanta pana la plaja si Promenada : 100 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 52 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 • Adresa: Strada D25, nr.5,  bloc B4, etaj 5.

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE