Apartament Sea la Vie Stefan Resort

 • Apartament Sea la Vie va ofera toate facilitatile pentru un sejur complet la malul marii, intr-o zona foarte cautata de turisti.
  Apartament Sea la Vie face parte din Complexul Apartamente Stefan Resort, situat in statiunea Mamaia Nord.
  Datorita spatiului generos pe care il are, capacitatea de gazduire este de 4 persoane.

  Sufragerie:
  În apartamentul Sea la Vie, sufrageria open space se distinge prin alegerea designului elegant și a culorilor neutre. Canapeaua extensibilă neagră oferă un contrast puternic cu tonurile deschise ale încăperii, invitând la momente de relaxare. Televizorul, montat strategic pe perete în fața canapelei, este ideal pentru seri de film sau pentru a urmări emisiuni preferate.

  Bucătărie:
  Bucătăria este dotată cu toate utilitățile necesare pentru a pregăti mese delicioase ( aragaz , cuptor cu microunde , aparat de cafea , frigider). Designul modern se îmbină perfect cu funcționalitatea, oferind spațiu de depozitare și o zonă de gătit eficientă. În fața bucătăriei, o masă de servit mesele oferă priveliștea superbă a mării, vizibilă prin fereastra generoasă, transformând fiecare masă într-o experiență plăcută.

  Dormitor:
  Dormitorul este un sanctuar al liniștii și al confortului. Patul negru, amplasat într-o încăpere luminoasă, creează un echilibru perfect de culori și texturi. Dressingul spațios asigură tot spațiul necesar pentru haine și accesorii, iar televizorul, poziționat strategic în fața patului, completează funcționalitatea camerei.

  Baie:
  Baia, cu design modern și contemporan, este un exemplu de eleganță și rafinament. Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi un spațiu de relaxare și revitalizare. Cabina de duș walk in, cu geamuri transparente și finisaje de calitate, adaugă o notă de lux și stil încăperii.

  Balcon:
  Balconul, cu vedere laterală la mare, este locul perfect pentru a savura briza mării și pentru a te bucura de momente de relaxare. Poți admira răsăritul sau apusul soarelui, în timp ce bei o cafea sau citești o carte, înconjurat de sunetele și mirosurile mării.

  Dotări Suplimentare:

  Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

  Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

  Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

  Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
  Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
 • Accesul la facilitatile resortului sunt contra cost 
 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 52 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 •  Mamaia Nord, strada Promenada, nr. 33-35  et 3

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

REZERVARE ONLINE