Apartament Smarald 1 Astoria

 • Apartament Smarald1 Astoria

 

 • Apartamentul situat în una din cele mai bune zone ale stațiunii are acces la plaje selecte, la restaurante și la Promenada recent renovata iar pentru iubitorii de viata nocturna cluburile sunt situate la cea mai mica distanta de locație.

  Sufragerie:
  Apartamentul Smarald 1 din Astoria te întâmpină cu o sufragerie open space plină de lumină și spațioasă. Zona de relaxare este dominată de o canapea extensibilă într-o nuanță plăcută de albastru, care contrastează frumos cu restul decorului. Lângă canapea, un televizor modern este așezat strategic, asigurând confortul vizual al celor ce se așează să se relaxeze. Draperiile albastre completează designul, adăugând un plus de profunzime și stil camerei.

  Bucătărie:
  Bucătăria, cu un design practic și elegant, dispune de un mobilier bej, oferind un spațiu generos pentru prepararea mâncărurilor. Aceasta este dotata cu un aragaz , cuptor ,frigider , aparat de cafea. În fața bucatăriei, o masă de servit mesele își așteaptă oaspeții, fiind locul ideal pentru mese în familie sau cu prietenii.

  Dormitor:
  Dormitorul emană o atmosferă de liniște și confort. Patul matrimonial este complementat de un televizor modern, amplasat în fața acestuia pentru serile de relaxare. Spațiul de depozitare nu lipsește, un dulap generos oferind tot locul necesar pentru garderobă.

  Baie:
  Baia, cu un design modern, dispune de o cabină de duș. Finisajele sunt alese cu gust, oferind un spațiu atât de practic, cât și estetic. Pe hol, mașina de spălat este discret amplasată, oferind funcționalitate și economisire de spațiu.

  Balcon:
  Balconul este locul ideal pentru momentele de relaxare în aer liber. Mobilierul de pe balcon este gândit pentru a oferi confort, iar vederea laterală către mare adaugă un plus de valoare și farmec apartamentului. Se poate bucura de răsăriturile sau apusurile de soare, cu o ceașcă de cafea sau un pahar de vin în mână.

 • Distanta pana la plaja : 30 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 52 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 • Mamaia Nord, strada Prelungirea D12 nr. 8-10, Bl B 3, et. 2, complex Astoria
 • Complexul Astoria dispune  restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.

 

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE