Apartament Smarald 2 Astoria

  Apartamentul Smarald 2 este situat în una din cele mai bune zone ale stațiunii are acces la plaje selecte, la restaurante și la Promenada recent renovata.
De asemenea, pentru iubitorii de viata nocturna cluburile sunt situate la cea mai mica distanta de locație.

Sufragerie:
În apartamentul Smarald 2 din Astoria, sufrageria open space te invită într-un spațiu cald și primitor. Accentul îl dă canapeaua extensibilă într-o nuanță delicată de roz pal, care se potrivește perfect cu draperiile în aceeași nuanță. Alături de canapea, un televizor modern este amplasat strategic, asigurând vizualul ideal pentru momentele de relaxare sau divertisment.

Bucătărie:
Bucătăria se remarcă printr-un design eficient și estetic, având un mobilier bej care oferă un aspect aerisit și spațios. Aceasta este dotata cu aragaz , cuptor , aparat de cafea , frigider. În fața zonei de gătit, o masă de servit mesele așteaptă să fie centrul atenției la mesele în familie sau cu prietenii, completând astfel funcționalitatea și stilul bucătăriei.

Dormitor:
Dormitorul este o oază de liniște și confort. Patul matrimonial, accentuat de draperiile roz pal, invită la odihnă și relaxare. În fața patului, un televizor modern este gata să ofere divertisment sau să însoțească serile liniștite. Spațiul de depozitare este asigurat de un dulap generos, care satisface toate nevoile de organizare.

Baie:
Baia, cu un design modern și finisaje de calitate, dispune de o cabină de duș, oferind totodată un mediu practic și elegant pentru îngrijirea zilnică.

Balcon:
Balconul, dotat cu mobilier confortabil, este locul ideal pentru a savura aerul mării și a te bucura de vederea laterală spre mare. Fie că alegi să începi ziua cu o ceașcă de cafea admirând răsăritul sau să te relaxezi seara privind valurile, balconul este cu siguranță unul dintre punctele forte ale apartamentului.

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

  • Distanta pana la plaja : 30 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 52 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Complexul Astoria dispune restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie
  • Adresa-Prelungirea D12,Nr 8.Bloc b3 Etaj 3

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE