Apartament Sunshine

Apartament Sunshine Astoria

Situat într-un complex unde domnește luxul, va punem la dispoziție un apartament de 2 camere.

Sufragerie:
Apartamentul Sunshine din Astoria te întâmpină cu o sufragerie open space, unde predomina nuanțele calde și primitoare. Canapeaua extensibilă într-o culoare de verde închis se află în contrast armonios cu peretii care prezintă un design modern în tonuri maronii. Lumina naturală inundează camera, creând un mediu perfect pentru relaxare și interacțiune.

Bucătărie:
Bucătăria este bine dotată și pregătită pentru orice nevoie culinară. Mobilierul bej oferă un aspect elegant și spațios. Echipată cu aragaz, cuptor, frigider, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine și cafetieră, bucataria are tot ce îți dorești pentru a pregăti și savura mese delicioase. Lângă fereastra luminoasă, o masă cu scaune așteaptă să fie centrul atenției la mesele în familie sau cu prietenii.

Dormitor:
Dormitorul emană o atmosferă de intimitate și confort. Patul matrimonial gri se potrivește perfect cu peretele decorat în aceeași nuanță și cu un model de lux. În fața patului, un televizor modern oferă opțiuni de divertisment, iar spațiul de depozitare este asigurat de un dulap generos.

Hol:
Pe hol, practicitatea și funcționalitatea sunt evidențiate de prezența unei mașini de spălat moderne, gata să satisfacă toate nevoile de îngrijire a hainelor.

Baie:
Baia, cu un design rafinat în nuanțe calde, dispune de o cabină de duș, chiuvetă modernă, oglindă mare și alte accesorii care completează atmosfera relaxantă și utilitatea încăperii.

Balcon:
Balconul este locul ideal pentru momentele de relaxare, oferind o vedere splendidă către mare. Mobilierul confortabil te invită să te așezi și să te bucuri de răcoarea serilor de vară sau să admiri răsăritul în zilele însorite.

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi


Apartamentul este situat în una din cele mai bune zone ale stațiunii având acces la plaje selecte, la restaurante și la Promenada recent renovata iar pentru iubitorii de viata nocturna cluburile sunt situate la cea mai mica distanta de locație.

  • Distanta plaja: 30 m
  • Locuri cazare: 4 adulti + 1 copil
  • Adresa: strada Prelungirea D12 nr 8-10, Bl 1, etaj 5,

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

Echipa Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE