Apartament Vinaros Alezzi

  Apartamentul Vinaros este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).

  Fiind compus din doua camere, acces din fiecare pe terasa – cu vederea spre mare, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane.

  Apartamentul Vinaros este foarte spațios, fiind amplasat intr-o clădire noua. Acesta beneficiază de un interior plăcut si relaxant, oferind o priveliste de vis de pe terasa.

Sufragerie:
La pasul în apartamentul Vinaros din Complexul Alezzi, ești întâmpinat de o sufragerie open space, inundată de lumină și mobilată în nuanțe deschise. Ambianța plăcută este accentuată de canapeaua extensibilă, potrivită pentru momente de relaxare sau odihnă. În fața acesteia, un televizor modern este gata să ofere divertisment, fie că optezi pentru filme, seriale sau emisiuni.

Bucătărie:
Bucătăria, cu un design impecabil, se remarcă printr-o mobilă albă, ce oferă o senzație de spațiu și prospețime. Echipată complet cu aragaz, frigider, cuptor cu microunde și cafetieră, bucataria este pregătită pentru orice provocare culinară. Zona de dining este reprezentată de o masă rotundă, ideală pentru mesele în familie sau cu prietenii. Accesoriul care fură privirea este fără îndoială scaunul suspendat de lângă geam, un loc perfect pentru a citi o carte sau pentru a savura o cafea dimineața.

Dormitor:
Dormitorul, cu un design armonios și cald, te invită la relaxare. Patul matrimonial, realizat din lemn de calitate, este însoțit de un dulap generos, în aceeași nuanță de lemn, care oferă spațiu amplu de depozitare. Atmosfera liniștită și decorul simplu fac din această cameră un sanctuar al odihnei.

Baie:
Baia, cu un design modern, dispune de o cabină de duș spațioasă, unde poți să te relaxezi după o zi lungă. Fiecare detaliu este gândit pentru confort, de la chiuvetă la dulăpioarele de depozitare. În plus, mașina de spălat modernă asigură că toate nevoile de îngrijire a hainelor sunt satisfăcute.

Balcon:
Balconul este sanctuarul tău privat în aer liber. Aici, poți să te bucuri de o panoramă superbă către mare, să admiri răsăritul sau să te relaxezi la apus. Mobilierul confortabil completează această oază de liniște, făcând din balcon locul perfect pentru a te bucura de frumusețea naturii.

Dotări Suplimentare:

Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 55  mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 • Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6 Bl G, et. 5

Turiștii care ne trec pragul beneficiază de facilități gratuite oferite de complex :

 • Sala de fitness
 • Spa
 • Sauna umeda si uscata
 • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
 • Jacuzzi 
 • Loc de joaca pentru copii

Se închiriază pe minim 3 nopți iar rezervările se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare.

Telefon rezervari 0799242424

 contact@apartamentect.ro

 www.apartamentect.ro

 •  

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE