Apartament Vlady Magic Stefan Resort

Apartament Vlady Magic Stefan Resort

  Situat la malul marii in unul dintre cele mai mari resorturi din Mamaia Nord, Apartament Vlady Stefan Resort va ofera un concediu de vis pe litoralul romanesc.

  Apartamentul face parte din Complexul Stefan Resort, situat in Mamaia Nord, unul dintre cele mai noi complexuri rezidentiale din statiune.

  Complexul Stefan Resort este un complex nou construit, cu foarte mare atentie si amenajat in cele mai mici detalii pentru a atrage atentia turistilor.

  Complexul se afla la Promenada, chiar la buza marii, iar din acest motiv il face sa fie unul dintre cele mai cautate locuri de cazare din statiunea Mamaia Nord.

  Apartament Vlady Stefan Resort este o locatie primitoare, cu mobilier nou si de buna calitate, amenajat cu foarte mare atentie, pentru a va oferi tot confortul de care aveti nevoie.

Sufragerie:
În inima apartamentului Vlady Magic din Stefan Resort se află sufrageria open space, un spațiu ce emană lux și rafinament. Canapeaua extensibilă de culoare gri este centrul de atracție, oferind confort și funcționalitate. În fața acesteia, un televizor modern este montat pe un mobilier din lemn autentic, adăugând o notă de eleganță rustică. Lumina naturală ce pătrunde prin ferestre accentuează fiecare detaliu al designului, creând un ambient exotic și rafinat.

Bucătărie:
Bucătăria este un exemplu de eficiență și stil, dotată cu toate utilitățile moderne și cu un mobilier alb impecabil. Zona de dining este definită de o masă rotundă albă, înconjurată de scaune de catifea într-un verde smarald seducător, care aduc un contrast vibrant și luxos în această zonă.

Dormitor:
Dormitorul este un sanctuar al relaxării și rafinamentului. Patul matrimonial modern este complementat de un televizor elegant montat în fața acestuia. Alături, un fotoliu generos, capabil să găzduiască două persoane, invită la momente de relaxare sau lectură. Spațiul de depozitare nu este neglijat, un dressing generos fiind disponibil pentru toate necesitățile vestimentare.

Baie:
Baia este o încorporare a temei exotice care domină întregul apartament. Cabina de duș walk-in este modernă și spațioasă, iar designul exotic este accentuat de pereții într-o nuanță de verde deschis. Oglinda rotundă inteligentă adaugă o notă modernă și futuristă, completând astfel tabloul unei băi de lux.

Balcon:
Balconul este locul perfect de unde poți admira marea, în timp ce te relaxezi pe mobilierul confortabil. Este locul ideal pentru a savura o băutură sau pentru a citi o carte, în timp ce briza mării îți mângâie simțurile. Cu siguranță, este un spațiu care completează frumusețea și luxul apartamentului Vlady Magic.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

    Datorita spatiului pe care il are, capacitatea de gazduire este de 4 persoane, astfel ca apartamentul este potrivit pentru familii cu copii dar si pentru un grup de prieteni pusi pe distractie.
  Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
  Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
  Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. se afla la o mica distanta de proprietate. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile.

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  •  Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35,Corp Sud,Bloc B,etaj 4
  • Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).

  Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost ale complexului:

  • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
  • Loc de joaca pentru copii

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect