ApartamenteCt Simona S Mackerel

Apartamentul Simona Mackerel este cu 2 camere situat la malul marii lângă restaurant Mackerel. Imobilul va oferă un confort deosebit, fiind mobilat si utilat complet.

Apartamentul este pozitionat pe strada D 17, finalizat in anul 2018, situat la 20 m de malul marii si 5 minute de cluburile Loft, Bamboo, Fratelli, Ego, Nuba, lucru ce face ca aceasta locatie sa fie de mare interes.
Proprietatea este ideala ca apartament de vacanta, avantaj ce poate fi tradus prin privelisti spectaculoase de la rasarit pana la apus, prin libertatea de a practica sporturile nautice preferate sau prin bucuria de a ieși direct pe plaja.

Sufragerie:
Sufrageria este un spațiu generos și aerisit, accentuat de o canapea extensibilă mare din piele de culoare bej. Mobilierul modern oferă mult spațiu de depozitare și este complementat de un televizor de ultimă generație. Eleganța camerei este amplificată de lumina naturală care pătrunde prin fereastra largă, oferind o priveliște splendidă către mare. Ieșirea către balcon adaugă un plus de valoare spațiului, invitându-te să te relaxezi în sunetul valurilor.

Bucătărie:
Bucătăria, deși separată, este optim organizată și dotată cu toate utilitățile esențiale. Blaturile de lucru sunt spațioase, iar mobilierul este conceput pentru a oferi suficient spațiu de depozitare.  Culorile neutre și finisajele lucioase ale mobilierului adaugă o notă de modernism și eleganță.

Dormitor:
Dormitorul este un sanctuar al liniștii și relaxării. Un pat matrimonial confortabil este amplasat central, iar în fața lui, pe perete, se află un televizor modern. Designul camerei este caracterizat de tonuri deschise și linii curate, iar dressingul spatios oferă soluții ample de depozitare pentru garderobă.

Baie:
Baia este un amestec de funcționalitate și stil. O cabină de duș modernă, cu geamuri transparente, domină spațiul. Chiuveta și toaleta sunt montate ergonomic, iar faianța și gresia în tonuri neutre adaugă un aer de prospețime și curățenie.

Balcon:
Balconul este cu adevărat un punct de atracție al apartamentului. Oferind o vedere directă și nemijlocită către mare, este locul ideal pentru a savura o cafea dimineața sau pentru a contempla apusul. 

Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

Se inchiriaza pe minim 3 nopti.

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 50 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada D17 nr. 4, et. 3.  
  • In zona sunt  restaurante – Mackerel, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.

 •  
Call Now ButtonREZERVARE ONLINE