Apartamentect Aparthotel Alezzi

  Datorita zonei unde este situat Aparthotel Alezzi va ofera acces imediat la plaja si promenada, deoarece se afla in cea mai moderna si complexa locatie din Mamaia Nord, la doar 10 m de plaja.Cumparaturile sunt accesibila deoarece in complex gasiti magazine, farmacie. Pentru recreere si timp petrecut cu prietenii aveti numeroase restaurante, cafenele, gelaterie.

 In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

Sufragerie:
Apartamentul din Aparthotel, situat în complexul Alezzi, oferă o sufragerie open space care emană rafinament și spațialitate. Canapeaua extensibilă de culoare închisă, mare și invitantă, domină această zonă, fiind perfectă pentru relaxare sau vizionarea unui film. În fața acesteia, pe un mobilier alb elegant, se află un televizor modern, care completează funcționalitatea spațiului. Nuantele deschise ale peretilor și ale mobilierului aduc un plus de luminozitate și aerisire, creând o atmosferă caldă și primitorie.

Bucătărie:
Bucătăria este definită de funcționalitate și estetică. Dotările includ toate electrocasnicele moderne, plită, frigider, cuptor cu microunde, cafetiera. Spațiile de depozitare sunt generoase, iar designul mobilierului în culori deschise face ca bucătăria să pară și mai spațioasă. Punctul central al zonei de dining este masa mare, însoțită de scaune gri din catifea, care adaugă o notă sofisticată.

Dormitor:
Dormitorul este un sanctuar al odihnei, dominat de un pat matrimonial confortabil, perfect pentru un somn odihnitor. Draperiile albastru închis adaugă un contrast plăcut cu nuanțele deschise ale camerei și oferă intimitate. Un dulap generos asigură toate necesitățile de depozitare, iar televizorul montat strategic oferă posibilitatea de a viziona emisiuni sau filme direct din confortul patului.

Baie:
Baia este un exemplu de design modern și eficiență. Cabina de duș oferă spațiul necesar pentru o experiență relaxantă, iar mașina de spălat modernă adaugă funcționalitate încăperii. Fiecare detaliu, de la chiuvetă la oglinzi și de la rafturi la finisajele peretelui, este ales pentru a crea un spațiu armonios și practic.

Balcon:
Balconul este o extensie a apartamentului, oferind o priveliște superbă către mare. Este locul ideal pentru a savura o cafea de dimineață sau pentru a contempla apusul, în timp ce marea își murmură eterna poveste. Cu siguranță, priveliștea de aici va fi unul dintre punctele forte ale oricărei vacanțe petrecute în acest apartament.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:

Sala de fitness
Spa
Sauna umeda si uscata
Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii.

  • Distanta pana la plaja si Promenada : 20 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 52  mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6 Bl M, et. 7
  • Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie, lounge (bar + terasa) si farmacie

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE