Apartamentul este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).

Fiind compus din doua camere, acces din fiecare pe terasa – cu vederea spre mare, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane, avand un pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living.

Proprietatea are aparat de aer conditionat, precum si TV cu o diagonala de 140 in living si TV in dormitor de 110, cu o gama variata de posturi . Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza, electrocasnice (apartamentul fiind dotat cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat), precum si la un loc de parcare acoperit si pazit in incinta ansamblului.

Apartamentul este foarte spațios, fiind amplasat intr-o clădire noua. Acesta beneficiază de un interior plăcut si relaxant, oferind o priveliste de vis de pe terasa.

In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

Se inchiriaza pe minim 3 nopti.

Preturile difera in functie de perioada:

1 – 30 MAI 330 lei / noapte
1 – 15 IUNIE 350 lei / noapte
16 -30 IUNIE 400 lei / noapte
1 – 30 IULIE 550 lei / noapte
1 – 30 AUGUST 650 lei / noapte
1 – 30 SEPTEMBRIE 350 lei / noapte
De sarbatorile legale si religioase preturile se pot modifica!
Rezervarile se fac si sunt valabile cu un avans de 25% din pretul total al rezervarii.

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE