ApartamenteCt Complex Alezzi

Apartamentul este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape      (5-7min de zona de cluburi).

In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

Sufragerie:
În apartamentul “Complex” din complexul Alezzi, sufrageria impresionează prin designul său modern și spațios. O canapea mare, extensibilă, în nuanțe vibrante de albastru aprins, domină această zonă, invitând la relaxare și vizionarea programelor preferate pe televizorul amplasat strategic pe un mobilier elegant. Luminozitatea și aerisirea spațiului sunt accentuate de culorile alese, iar designul este completat de decorațiunile și detaliile de pe perete.

Bucătărie:
Bucătăria, deși separată, păstrează linia modernă a apartamentului. Este dotată cu toate electrocasnicele necesare pentru o gătit ușor și plăcut. Mobilierul este atent ales, oferind suficient spațiu de depozitare. Zona de dining se compune dintr-o masă modernă, lipită de perete, cu scaune confortabile, oferind un cadru intim pentru mesele în familie.

Dormitor:
Dormitorul emană o atmosferă de liniște și relaxare. Patul matrimonial, confortabil, este accentuat de draperiile albastre, care adaugă un plus de eleganță și rafinament. Televizorul montat pe perete, în fața patului, oferă posibilitatea de a te bucura de emisiunile preferate direct din confortul patului. Un dressing generos completează această încăpere, oferind tot spațiul necesar pentru depozitarea garderobei.

Baie:
Baia este un exemplu de funcționalitate și stil. Combinația dintre cada modernă și mașina de spălat oferă confort și utilitate. Detaliile, cum ar fi chiuveta, oglinzile sau finisajele, sunt alese cu grijă, creând un spațiu estetic plăcut și practic.

Balcon:
Balconul este locul perfect pentru a te relaxa și a te bucura de frumusețea mării. Priveliștea panoramică către mare oferă momente de liniște și contemplare, fie că alegi să te bucuri de o cafea de dimineață sau de un apus de soare. Mobilierul de pe balcon este confortabil și invitațional, fiind locul perfect pentru a te retrage cu o carte bună sau pentru a savura briza mării.

Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:

Sala de fitness
Spa
Sauna umeda si uscata
Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii.

Se inchiriaza pe minim 3 nopti.

  • Distanta pana la plaja si Promenada : 20 m
  • 2 camere (dormitor + living) – 64 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6, Bl A, et. 6
  • Balcon cu iesire din toate camerele
  • Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

 •  
REZERVARE ONLINE