ApartamenteCt Sunrise

Apartament Sunrise este situat in statiunea Mamaia, in zona La Butoaie.Fiind situat la etajul 5, cu vedere frontala la mare, ofera o priveliste deosebita.

Apartamentul este foarte spațios, fiind amplasat intr-o clădire noua și beneficiază de un interior plăcut si relaxant. Este alcătuit din 2 camere spațioase unde se pot caza 4 persoane . Este ideal pentru familii cu copii, si nu numai.

Apartamentul “Sunrise” este o oază de confort și modernitate, cu accent pe detalii și funcționalitate, gândit pentru a satisface cele mai înalte standarde ale locuirii.

Sufrageria open space este nucleul acestui apartament, având o atmosferă primitoare și aerisită. O canapea extensibilă gri, confortabilă, domină spațiul, fiind amplasată în fața unui televizor modern, încorporat într-un mobilier robust de lemn, care adaugă o notă de rafinament. Lângă fereastra largă, o masă lungă și înaltă din lemn invită la mese savuroase, în timp ce lumina naturală inundă spațiul. Scaunele elegante completează această zonă dedicată meselor. În spatele canapelei, bucataria se deschide într-un mod discret, dar funcțional.

Bucătăria este o combinație de stil și utilitate. Mobilierul alb strălucește de curățenie și oferă un contrast frumos cu tonurile mai închise ale sufrageriei. Dotările sunt moderne, asigurând toate facilitățile necesare preparării meselor.Dispune de plita electrica moderna ,cuptor , cuptor cu microunde , aparat de cafea, frigider.

Dormitorul este un sanctuar de relaxare. Patul matrimonial, cu design modern și confortabil, este centrul de atracție al camerei. Televizorul montat pe perete oferă opțiuni de divertisment, iar draperiile în nuante de mov adaugă un plus de eleganță și intimitate spațiului. Un fotoliu mov, plasat strategic lângă pat, creează un colț perfect pentru citit sau meditație.

Baia este un exemplu de modernitate. Cu un dus walk-in spațios și elegant, oferă toate condițiile pentru o experiență de relaxare și revigorare.

Balconul este, fără îndoială, punctul de atracție al apartamentului. Cu vedere directă către marea infinită, este locul perfect pentru a savura o cafea dimineața sau un pahar de vin seara. Mobilierul confortabil și scaunul suspendat încurajează momentele de relaxare și contemplație, în timp ce briza mării mângâie simțurile.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

Fiind situat in zona la butoaie, apartamentul este practic in centru statiunii, avand acces la promenada nou amenajata.

In apropiere se mai gasesc cafenele, restaurante, gelaterie, farmacie, magazine.
Apartamentul se afla la 150 m de renumitele cluburi Nuba, Fratelli, Ego,etc.

Se inchiriaza pe minim 3 nopti.

    • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
    • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
    • Blv Mamaia  nr. 505A , et. 5,  La Butoaie
REZERVARE ONLINE