Apartamentect Relax 1 Alezzi

Apartament Relax 1 Alezzi este o locatie eleganta care ofera un aer familiar turistilor.
Zona in care este situat este printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord, cu promenada recent renovata, cu plaja lata, restaurante si terase cu vedere la mare.
 masa.
Pentru petrecerea timpului liber gasiti in complex restaurante, terase, gelaterie, cafenea.

Sufragerie:
Apartamentul “Relax 1” din complexul Alezzi impresionează prin combinația de albastru și roșu care domină amenajarea. Sufrageria open space este centrată în jurul unei canapele extensibile de culoare albastră, ce invită la relaxare. În fața acesteia, un televizor modern este strategic amplasat pe un mobilier alb cu accente roșii, creând un contrast atrăgător.

Bucătărie:
Bucătăria este un exemplu de funcționalitate și stil. Mobilierul în tonuri de roșu și alb adaugă un strop de dinamism și prospețime spațiului. Aceasta este dotată cu toate utilitățile necesare: aragaz, cuptor cu microunde, frigider și chiuvetă spațioasă. Zona de dining este subliniată de o masă albă elegantă, înconjurată de scaune roșii de catifea, ce completează paleta cromatică a încăperii. Draperiile roșii adaugă un plus de personalitate și intimitate spațiului.

Dormitor:
Dormitorul este un sanctuar al liniștii și confortului. Patul matrimonial albastru este îmbrăcat în lenjerie albă cu accente roșii, iar peretele roșu din spatele patului adaugă un strop de pasiune designului. Un televizor este montat pe acest perete, oferind posibilitatea relaxării înainte de culcare. Dulapul generos asigură suficient spațiu de depozitare pentru toate necesitățile.

Baia:

Baia emană modernism și funcționalitate. Cabina de duș spațioasă este dotată cu panouri transparente și un sistem de duș contemporan. Mașina de spălat este inteligent amplasată, economisind spațiu fără a compromite accesibilitatea. Finisajele neutre ale băii, combinate cu accentele de crom și o oglindă iluminată, creează un spațiu rafinat și practic, ideal pentru ritualurile zilnice de îngrijire.

Balcon:
Balconul este spațiul perfect pentru a te bucura de aerul mării și de priveliștea oferită. Acesta dispune de mobilier confortabil și oferă o vedere laterala spre mare, fiind locul ideal pentru a savura un pahar de vin sau o carte bună.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:

Sala de fitness
Spa
Sauna umeda si uscata
Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii.

  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 2 camere – 55  mp
  • Locuri de cazare : 4  +1 copil
  •  Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6, Bl K, et. 4
  • Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE