Apartament Sunny Beach Alezzi

Apartament Sunny Beach Alezzi

 • Fiind situat în cel mai mare resort din Mamaia Nord, Sunny Beach va pune la dispozitie un apartament de 3 camere ideal pentru o familie cu copii și nu numai. Pentru câteva clipe de relaxare și pentru a va putea bucura de priveliste, apartamentul este dotat cu terasa care are vedere laterala către mare oferind imagini de neuitat.

Apartamentul “Sunny Beach” din complexul Alezzi emană rafinament și confort, fiind proiectat cu grijă pentru detalii.

Sufrageria open space dispune de o canapea extensibilă portocalie care atrage privirea imediat. Aceasta este însoțită de un televizor modern, așezat pe un mobilier alb. Nuanțele vibrante ale canapelei se combină armonios cu restul mobilierului, inclusiv cu masa rotundă albă și scaunele albe, oferind un spațiu ideal pentru relaxare și interacțiune.

Bucătăria este separată și vine cu dotări complete pentru a satisface orice nevoie culinară. Mobilierul alb contrastează frumos cu echipamentele moderne , creând un spațiu luminos și aerisit, gata să inspire orice bucătar amator sau profesionist.

Apartamentul se mândrește cu două dormitoare distincte. Primul este accentuat de un pat matrimonial maro, având draperii în nuanțe de verde ce oferă o atmosferă calmă. Un televizor este amplasat strategic pentru vizionare din pat, iar spațiul de depozitare este asigurat de un dulap alb, generos. Cel de-al doilea dormitor se remarcă prin patul matrimonial gri și draperiile în tonuri de mov, creând o atmosferă relaxantă. Aici, telespectatorii se pot bucura de un alt televizor, iar hainele pot fi ordonate într-un dulap bej spațios.

Baile sunt un sanctuar al relaxării, prima având o cadă modernă pentru băi lungi și relaxante, iar cealaltă este echipată cu o cabină de duș. Ambele băi au oglinzi cu lumini touch, adăugând o notă de modernism și funcționalitate.

În cele din urmă, balconul invită locatarii să se bucure de aerul mării și de razele soarelui, oferind o vedere laterală spre mare. Este dotat cu mobilier confortabil, ideal pentru a savura o băutură sau o carte.

Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat) in fiecare camera
 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
 • Televizor în dormitoare si sufragerie cu o gama variata de posturi

 

  Apartamentul este o oaza de liniște dar și de distracție deoarece în apropierea sa sunt cluburi selecte pentru iubitorii de viata nocturna. În incinta resortului sunt amenajate localuri, cafenele, farmacii cât și baruri în care puteți sa va petreceți timpul alături de familie și prieteni.

 • Turiștii care ne trec pragul beneficiază de facilități gratuite oferite de complex :
  -spa
  -sala de fitness
  -sauna umeda și uscata
  -piscina interioara cât și exterioara pentru adulți și pentru copii
  -jacuzzi interior
  -loc de joaca pentru copii            
  • Distanta pana la plaja : 20 m
  • 3 camere (2 dormitoare + living) – 92 mp
  • Locuri de cazare : 6 + 1 copii
  •  Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6, Bl K 
  • Loc de parcare in complex
  • Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie, bar + terasa si farmacie.

Se inchiriaza pe minim 3 nopti

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare

Tarifele difera in functie de durata sejurului

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE