Apartament Aqua Viva Stefan Resort

 • Situat la malul marii in unul dintre cele mai mari resorturi din Mamaia Nord, Apartament Aqua Viva Stefan Resort va ofera un concediu de vis pe litoralul romanesc.
  Apartamentul face parte din Complexul Stefan Resort, situat in Mamaia Nord, unul dintre cele mai noi complexuri rezidentiale din statiune.
  Complexul Stefan Resort este un complex nou construit, cu foarte mare atentie si amenajat in cele mai mici detalii pentru a atrage atentia turistilor.
  Complexul se afla la Promenada, chiar la buza marii, iar din acest motiv il face sa fie unul dintre cele mai cautate locuri de cazare din statiunea Mamaia Nord.
  Apartament Aqua Viva Stefan Resort este o locatie primitoare, cu mobilier nou si de buna calitate, amenajat cu foarte mare atentie, pentru a va oferi tot confortul de care aveti nevoie.

  Apartamentul “Aqua Viva” din cadrul Stefan Resort este o bijuterie a designului interior, oferind o experiență de neuitat prin combinația de lux și funcționalitate.

  Sufrageria open space emană o atmosferă caldă și primitoare. În centrul său, o canapea extensibilă de catifea bej, mătăsoasă la atingere, invită la relaxare. Direct în fața ei, un televizor modern este montat pe perete, oferind opțiuni variate de divertisment. Draperiile într-o nuanță vibrantă de verde smarald contrastează frumos cu tonurile neutre ale canapelei, adăugând un strop de culoare și eleganță spațiului.

  Bucătăria este o definiție a modernității și eficienței. Mobilierul alb, cu linii curate și design contemporan, este nu doar estetic, ci și extrem de funcțional, oferind tot ceea ce este necesar pentru prepararea meselor. Aceasta dispune de o plita electrica ,cuptor ,aparat de cafea, frigider.

  Dormitorul este un sanctuar al luxului și confortului. Un pat matrimonial mare, tapițat cu catifea în aceeași nuanță vibrantă de verde, domină încăperea. În fața lui, un alt televizor oferă momente de relaxare înainte de culcare. Elementul de rezistență al camerei este, fără îndoială, candelabrul luxos, care adaugă o notă de sofisticare și rafinament.

  Baia este un exemplu de eleganță și rafinament. Faianta închisă la culoare adaugă un aer de mister și lux, în timp ce dusul walk-in promite experiențe revigorante. Chiuveta și toaleta în nuanțe de negru se aliniază esteticii luxoase a încăperii. Oglinda, cu lumini ambientale, amplifică spațiul și oferă lumină perfectă pentru ritualurile de îngrijire. Prezența mașinii de spălat adaugă un plus de funcționalitate.

  Balconul este o fereastră către lumea exterioară, oferind o vedere laterală către marea albastră și nesfârșită. Este locul ideal pentru a savura un moment de liniște, în timp ce sunetele mării susură în fundal.

  Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

  Datorita spatiului pe care il are, capacitatea de gazduire este de 4 persoane, astfel ca apartamentul este potrivit pentru familii cu copii dar si pentru un grup de prieteni pusi pe distractie.
  Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
  Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.
  Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. se afla la o mica distanta de proprietate. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile.

 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 •  Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33-35, Bl B Nord, et. 6
 • Complexul Stefan Resort dispune de 2 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ).

  Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati contra cost ale complexului:

 • Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
 • Loc de joaca pentru copii

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
Call Now ButtonREZERVARE ONLINE