Blue Promenada Apartment

 • Apartamentul Blue Promenada este situat in Mamaia Nord, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).
  Situat in prima linie, in cea mai frecventata si cea mai cautata statiune turistica de pe litoral, acesta va ofera un sejur relaxant si confortabil la malul marii.
  Apartament Blue Promenada se afla intr-un bloc nou construit, cu materiale de calitate pentru a oferi clientilor un ambient cat mai placut si relaxant.
  Datorita spatiului sau generos, apartamentul Blue Promenada are capacitatea de a gazdui pana la 4 persoane.

Apartamentul “Blue Promenada” se remarcă prin designul său sofisticat și detaliile de lux, fiind un spațiu care îmbină confortul cu eleganța și frumusețea peisajului marin.

Sufrageria este inima apartamentului, un spațiu generos și luminos. Canapeaua extensibilă gri, accesorizată cu perne în tonuri de verde și alb, invită la relaxare și momente de liniște. Două fotolii gri completează zona de ședere, oferind un loc suplimentar de odihnă. Masa neagră din sticla adaugă un contrast puternic, în timp ce draperiile în nuanță de verde smarald amplifică atmosfera luxoasă a camerei. Detaliile de decor sunt alese cu grijă, adăugând o notă de rafinament. Televizorul montat pe perete oferă divertisment, iar fereastra mare deschide privirea către marea infinită, transformând sufrageria într-un loc magic.

Bucătăria este un spațiu separat, funcțional și elegant. Masa cu scaune oferă locul ideal pentru servirea meselor, în timp ce mobila din lemn deschis la culoare adaugă o notă de căldură și naturalețe. Toate dotările sunt moderne, promițând o experiență culinară de neuitat. Aceasta este dotata cu aragaz, cuptor cu microunde , aparat de cafea , frigider.

Dormitorul este un sanctuar al liniștii și confortului. Culorile dominante sunt nuanțele de albastru, care inspiră calm și serenitate. Patul matrimonial, cu lenjerie în tonuri de albastru, este flancat de un perete albastru cu decorațiuni aurii, care adaugă un plus de eleganță. Draperiile albastre amplifică atmosfera de odihnă, iar mobila din lemn deschis completează designul camerei. Televizorul și dulapul generos sunt esențiale pentru funcționalitate, iar fereastra oferă o priveliște superbă asupra mării.

Baia este un spațiu modern, dotat cu o cabină de duș spațioasă și o mașină de spălat de ultimă generație, promițând confort și eficiență.

Balconul este punctul de atracție al apartamentului, oferind o vedere frontală la marea azurie. Mobilierul este perfect pentru relaxare, fie că dorești să savurezi o băutură sau să te pierzi în contemplarea peisajului.

Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
 • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi


Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a dezvoltat foarte mult, astfel ca in acest moment a devenit cea mai cautata statiune turistica de pe litoralul romanesc.
Cumparaturile sunt usor accesibile. Deasemenea cluburile sunt la o mica distanta de proprietate.

 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • 2 camere (dormitor + living) – 55 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 • Mamaia Nord, strada Promenada 85 bis , et. 4 
 • Balcon cu iesire din toate camerele

 

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE