Boutik Cytadell Bora-Bora

BOUTIK CYTADELL este singurul resort de lux de 5 stele de la malul mării, situat între Eforie Nord si Eforie Sud, cu ieșire la SINGURA PLAJA BLUE FLAG din Romania.
🏆Locația este una de vis datorită amplasării chiar la malul Mării Negre cu ieșire la plaja Boeme. Oaspeții din acest resort au parte de răsărituri unice relaxare și spațiu intim. Sunt binevenite atât cuplurile cat și familie copii. Fiecare apartament are parcare privată. Apartamentele au un design exotic și va duce cu gândul la MADAGASCAR și BORA BORA

Apartamentul “Bora Bora” din Boutique Citadel este un sanctuar al eleganței și al confortului, un loc unde designul modern întâlnește elemente rustice și tropicale, creând astfel o atmosferă exotică și relaxantă.

Sufrageria open space este spațiul principal al apartamentului și te întâmpină cu o canapea extensibilă într-o nuanță deschisă, invitând la momente de relaxare. În spatele acesteia, un tapet impresionant cu palmieri și mări albastre adaugă o notă tropicală și evocă sentimentul unei vacanțe perpetue. Elementul central al camerei este mobilierul alb, pe care este așezat un televizor. În fața canapelei, un covor roșu în stil rustic adaugă un contrast puternic și aduce o notă de autenticitate. Draperiile roșii completează designul, oferind intimitate și o atmosferă caldă.

Bucătăria se remarcă prin mobilierul din lemn, care îmbină funcționalitatea cu estetica. Bucataria este doatata cu plita electrica moderna si cuptor, de asemenea veti gasi vesela.Acest spațiu este completat de o masă neagră, modernă, însoțită de scaune în aceeași nuanță, oferind locul perfect pentru servirea meselor.

Dormitorul emană pasiune și confort. Patul matrimonial, cu lenjerie roșie, te invită la odihnă și relaxare. În fața patului, un televizor oferă divertisment, iar dressingul generos asigură spațiul necesar pentru depozitarea lucrurilor personale. Draperiile roșii, în aceeași nuanță cu lenjeria, aduc o notă de coerență în design.

Baia este un spațiu modern, cu faianta în nuanțe de maro și bej, ce îmbină eleganța cu funcționalitatea. Dusul spațios promite momente de răsfăț, în timp ce detaliile cromatice aduc un plus de căldură și rafinament.

Balconul este fereastra către paradis. Oferind o vedere frontală superbă către mare, acesta este locul ideal pentru a savura o cafea de dimineață sau un pahar de vin seara. Mobilierul este ales cu grijă, oferind confort și estetică, în timp ce briza mării adaugă un plus de prospețime.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi
  • Distanta pana la plaja : iesire direct pe plaja
  • 2 camere (dormitor + living) – 62 mp
  • Locuri de cazare : 4 + 1 copil
  • Eforie Sud, str Republicii, nr 1, complex Boutique Citadel

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE