Boutik Cytadell-Madagascar

 • Va prezentam o locatie de vis la malul marii, linistita, perfecta pentru un sejur relaxant alaturi de prieteni si de familie.
 • Apartamentul Madagascar face parte din complexul Boutique Citadel.
  Boutique Citadel este singurul resort de lux de 5 stele de la malul mării, situat între Eforie Nord si Eforie Sud, cu ieșire la singura plaja blue flag din Romania.
 • Locația este una de vis datorită amplasării chiar la malul Mării Negre cu ieșire la plaja Boeme.
  Apartamentul Madagascar este spatios, modern utilat cu tot ce este necesar.
 • Apartamentul “Madagascar” din Boutique Citadel este o imersiune într-o atmosferă exotică, plină de căldură și eleganță, un spațiu care te invită să te pierzi în visul unei destinații îndepărtate.

  Sufrageria open space este luminată și spațioasă, centrata în jurul unei canapele extensibile de culoare deschisă. Pernele decorative adaugă un strop de culoare și personalitate. În dreapta canapelei, o masă cu scaune din lemn în stil exotic evocă esența unui refugiu tropical. Peretele adiacent este îmbrăcat într-un tapet impresionant ce înfățișează palmieri și mări albastre, creând astfel o atmosferă relaxantă și evocând paradisul tropical al Madagascarului. 

  Bucătăria se dezvăluie cu un mobilier deschis la culoare, care oferă un contrast plăcut și o funcționalitate excelentă.Aceasta este dotata cu plita electrica moderna , cuptor , frigider si vesela.

  Dormitorul se distinge printr-o paletă cromatică dominată de bej, care emană liniște și confort. Patul matrimonial bej își invită oaspeții la odihnă, iar dressingul generos asigură tot spațiul necesar pentru depozitare. În fața patului, un televizor modern oferă divertisment. Draperiile galbene adaugă un strop de luminozitate și vioiciune în încăpere.

  Baia combină faianta roșie cu mobilierul alb, creând un echilibru cromatic plăcut și modern. Dusul promite momente de răsfăț, iar mobilierul alb adaugă un plus de eleganță și funcționalitate.

  Balconul este cu adevărat special, oferind o priveliște directă către mare, fiind situat chiar pe plajă. Este locul perfect pentru a admira răsăritul sau apusul, având un mobilier ales cu grijă pentru a completa perfect atmosfera paradisiacă.

 • Distanta pana la plaja : iesire direct pe plaja
  2 camere (dormitor + living) – 62 mp
  Locuri de cazare : 4 + 1 copil
 •  Eforie Sud, strada Bld Republicii,  nr. 1, et. parter, complex Boutique Citadel

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE