Casa Del Sol Apartment Onix

  • Casa del Sol Apartament Onix

    Datorita amplasării în cea mai cocheta zona a stațiunii Mamaia, Casa del Sol Apartament Onix oferă turiștilor care ne trec pragul confortul de acasă cât și privelisti de vis asupra marii.
    Apartamentul este foarte spațios, fiind amplasat intr-o clădire noua și beneficiază de un interior plăcut si relaxant. Este alcătuit din 2 camere spațioase unde se pot caza 4 persoane. 

Apartamentul “Casa del Sol” din complexul Onix Blue este un refugiu cald și primitor, care te invită să te relaxezi și să te bucuri de fiecare moment petrecut în interiorul său.

Sufrageria open space impresionează prin combinația de culori și design. Canapeaua extensibilă de culoare bleu este perfectă pentru momentele de relaxare și este complementată de un perete cu un design colorat care adaugă un strop de vioiciune și energie în încăpere. În fața canapelei, o măsuță modernă găzduiește un televizor, oferind divertisment pentru serile liniștite. La fereastra amplă, un scaun suspendat promite momente de răsfăț și contemplare, fiind locul perfect pentru a te pierde în lectură sau pur și simplu pentru a te bucura de razele soarelui.

Bucătăria este funcțională și modernă. Un colțar confortabil, care servește drept masă, este însoțit de scaune, creând astfel un spațiu ideal pentru mese în familie sau cu prietenii. Fiecare detaliu din bucătărie este gândit pentru a facilita pregătirea meselor și pentru a oferi tot confortul necesar. Aceasta este dotata cu aragaz, cuptor , cuptor cu microunde , aparat de cafea, frigider , vesela.

Dormitorul este o oază de liniște, dominat de nuante calde care emană confort și seninătate. Patul matrimonial din lemn invită la odihnă, iar dressingul generos asigură tot spațiul de depozitare necesar. Draperiile bej completează atmosfera caldă și primitoare a camerei.

Baia este un amestec de funcționalitate și estetică. Dusul walk-in promite momente de răsfăț, iar mobilierul alb oferă un contrast plăcut cu detaliile cromatice ale camerei. Mașina de spălat adaugă un plus de funcționalitate, facilitând rutina zilnică.

Balconul oferă o priveliște liniștitoare către complex, fiind locul perfect pentru a te relaxa și a te bucura de aerul proaspăt. Dispune de scaune confortabile, ideale pentru momentele de relaxare sau pentru a savura o băutură în liniște.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

Casa del Sol Apartament Onix este locul unde poți petrece nopți de neuitat alături de familie și prieteni datorita cluburilor aflate în apropierea acestuia cât și a plajelor selecte.

  • Adresa:Mamaia Nord, complex Onix, strada D25, nr.5 ,bloc B3, etaj 1.

 

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

REZERVARE ONLINE