Coral Alezzi

 • Apartamentul Coral este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).

  Fiind compus din doua camere, acces din fiecare pe terasa, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane.

 • Sufragerie: Sufrageria open space din apartamentul Coral emană o atmosferă primitoare și aerisită. Canapeaua extensibilă este nu doar un punct focal estetic, dar și o invitație la relaxare și confort. Spațiul este completat de detaliile decorative și accentele luminoase care îmbogățesc ambianța. De asmenea veti gasi un TV cu ecran plat ce ofera o gama variata de posturi.

  Bucătărie: Bucătăria este dotată cu toate utilitățile moderne necesare pentru a pregăti și servi mesele. Finisajele de calitate și mobilierul bine gândit îmbină funcționalitatea cu designul.Aceasta dispune de aragaz , cuptor cu microunde , frigider. Alături de zona de gătit, o masă de luat masa se așează strategic, fiind locul perfect pentru a savura preparatele culinare.

  Dormitor: Dormitorul, un sanctuar al odihnei, este dominat de un pat matrimonial generos, promițând nopți liniștite. Televizorul modern montat pe perete oferă posibilitatea de a vă bucura de programele preferate direct din confortul așternuturilor.

  Baie: Baia, cu un design curat și modern, este dotată cu o cabină de duș spațioasă si masina de spalat. Materialele de calitate și detaliile cromatice conferă un aspect elegant și funcțional, asigurând în același timp toate necesitățile zilnice.

  Dotări Suplimentare:

  Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

  Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

  Televizor în dormitorul principal si sufragerie cu o gama variata de posturi

  In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).

 • Distanta pana la plaja s : 20 m
 • 2 camere  – 62 mp
 • Locuri de cazare : 4 + 1 copii
 •  Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6, Bl H , et. parter, 
 • Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie si farmacie.
 • Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:

  Sala de fitness
  Spa
  Sauna umeda si uscata
  Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
  Jacuzzi
  Loc de joaca pentru copii.

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

REZERVARE ONLINE