Garsoniera Alegria Solid House
 • Amplasat chiar pe malul lacului Siutghiol si la doar 1 minut de Marea Neagra, Ansamblul Rezidential Solid Residence – Zona Butoaie, imbina utilul unei locuinte permanente cu placerea unei escapade de weekend la malul marii.

  Studio-ul “Alegria” din Solid House este un spațiu modern și elegant, conceput pentru a oferi confort și funcționalitate într-un cadru estetic plăcut.

  Camera principală este dominată de patul matrimonial care emană eleganță și rafinament datorită tăbliei negre din catifea. Acesta promite nopți liniștite și odihnă profundă. Alături, o canapea extensibilă oferă un loc suplimentar de relaxare sau poate servi ca pat pentru oaspeți. Spațiul este completat de un dressing generos, care asigură tot spațiul de depozitare necesar, indiferent de durata șederii.

  Bucătăria impresionează prin stilul său modern și finisajele de calitate. Mobila albă, cu linii curate, oferă un aer proaspăt și luminos. Fiecare detaliu este gândit pentru a facilita procesul de gătit și pentru a asigura funcționalitatea. Echipamentele moderne și dispunerea ergonomică a mobilierului contribuie la crearea unui spațiu practic și plăcut din punct de vedere estetic. 

  Baia este un exemplu de design modern. Dusul walk-in promite momente de răsfăț și relaxare, iar nuanțele de gri ale faianței adaugă un strop de eleganță și rafinament. Fiecare element este ales cu grijă pentru a asigura confortul și pentru a crea o atmosferă plăcută.

  Pe hol, masina de spălat este strategic amplasată, fiind ușor accesibilă și fără a ocupa spațiu inutil în alte zone ale studio-ului.

  Balconul este locul perfect pentru a te relaxa și a te bucura de priveliștea liniștitoare a lacului Siutghiol. Echipat cu o masă și scaune confortabile, este locul ideal pentru a savura o băutură sau pentru a lua masa în aer liber, în timp ce admiri frumusețea naturală a împrejurimilor.

  Dotări Suplimentare:

 • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

 • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

 • Televizor cu o gama variata de posturi


  Locatia unica va ofera combinatia perfecta, atat de un sejur seren alaturi de familie, dar si de distracție cu prietenii în cluburile renumite din zona.

  Distanta pana la plaja : 200 m
  Locuri de cazare : 2 adulti + 1 copil
  Vedere frontala a Lacului Siutghiol

   

 • Adresa: Blv Mamaia, nr 507, Sc D. Et 4, Solid House, Constanta

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect
REZERVARE ONLINE