Garsoniera Perla Stefan Resort

  • Garsoniera Perla Stefan Resort-Va punem la dispozitie o garsoniera moderna pentru a va bucura de liniste dar si de distractie de la malul marii in cluburi renumite din Mamaia Nord alaturi de familie si prieteni. Garsoniera va propune o experienta de neuitat la malul marii fiind situata in cea mai de trend zona a litoralului romanesc,Mamaia Nord.Complexul ofera cea mai buna cazare de pe litoral si va asigura tot confortul pentru o vacanta placuta cu familia.

Studio-ul “Perla” din Stefan Resort este un spațiu rafinat și bine gândit, proiectat să ofere un confort maxim într-un cadru elegant.

Camera principală este dominată de patul matrimonial de culoare maro deschis. Această piesă centrală promite un somn odihnitor și adaugă o notă de căldură și intimitate spațiului. În fața patului, o canapea extensibilă bej invită la momente de relaxare, putând fi, de asemenea, utilizată ca un pat suplimentar pentru oaspeți. Lângă canapea, o masă practică asigură spațiul necesar pentru servirea mesei sau pentru activități diverse. Completând această zonă, un televizor montat pe perete oferă divertisment și informații, fiind strategic poziționat pentru vizualizare din pat sau canapea.

Bucătăria este dotată cu toate utilitățile necesare pentru a prepara și servi masa în confort. Design-ul și echipamentele sunt moderne, iar dispunerea mobilierului și a echipamentelor este concepută pentru a maximiza spațiul și funcționalitatea.

Baia reflectă o estetică sofisticată, combinând eleganța mobilierului maroniu cu funcționalitatea unui dus walk-in. Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi o experiență plăcută și relaxantă. În plus, mașina de spălat este inteligent amplasată în baie, asigurând ușurința utilizării și economisirea spațiului în alte părți ale studio-ului.

Dotări Suplimentare:

  • Sistem de climatizare modern (aer condiționat)
  • Conexiune Wi-Fi de mare viteză.
  • Televizor cu o gama variata de posturi

În ansamblu, studio-ul “Perla” este un exemplu de design interior eficient și estetic, promițând o ședere confortabilă și plăcută pentru orice oaspete.

  • Distanta pana la plaja : 30 m
  • 1 camere (dormitor + living) – 35 mp
  • Locuri de cazare : 2 + 2 copii
  • Mamaia Nord, strada Promenada nr. 33  

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

Call Now ButtonREZERVARE ONLINE