Studio Green Wave Ștefan Resort

 • Apartamentul este situat in Mamaia Nord, in complex Stefan Building , una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).

   

  Studio Green Wave din clădirea Stefan Building este o garsonieră elegantă și contemporană, proiectată cu un accent pe confort și stil.

  Zona de dormit este dominată de un pat matrimonial cu o tablie verde, acoperit cu lenjerie de pat de înaltă calitate, alba cu accente de verde închis, care adaugă un contrast plăcut și o atmosferă calmă. Alături de patul matrimonial, un pat single, în aceeași paletă cromatică, oferă spațiu suplimentar pentru odihnă, fiind perfect pentru oaspeți sau pentru relaxare. Un dressing generos oferă spațiu amplu pentru depozitare, facilitând un mediu ordonat și aerisit.

  În fața paturilor, un televizor smart de mari dimensiuni este strategic plasat pentru a oferi divertisment și relaxare vizuală din confortul așternuturilor moale. Este ideal pentru seri liniștite sau pentru dimineți leneșe, când soarele încă nu a încălzit atmosfera.

  Zona de bucătărie, delimitată estetic de restul spațiului, dispune de mobilier modern în nuanțe de alb, cu blat de lucru negru care contrastează elegant și oferă o notă de rafinament. Este echipată cu tot necesarul pentru prepararea mesei, de la electrocasnice la ustensile, gândită să fie atât funcțională, cât și plăcută vizual.

  Lângă bucătărie, o fereastră mare aduce lumina naturală în interior și deschide spațiul către un mic colț de dining. Aici, o masă tip bar, însoțită de scaune înalte de catifea într-un verde închis sofisticat, invită la mese rapide sau la o cafea de dimineață, cu priveliștea liniștitoare a dimineților la mare.

  Baia, cu un design practic și modern, dispune de un duș walk-in spațios, cu o oglindă iluminată ce adaugă un plus de strălucire și spațiu vizual. Faianta în nuante deschise contribuie la sentimentul de curățenie și spațiu deschis, creând un mediu relaxant pentru ritualurile de îngrijire personală.

  Balconul, accesibil din zona de living, oferă o vedere laterală către marea liniștită, un loc ideal pentru a savura aerul marin sau pentru a contempla peisajul urban în schimbare. 

  Dotări Suplimentare:

  Sistem de climatizare modern (aer condiționat)

  Conexiune Wi-Fi de mare viteză.

  Televizor cu o gama variata de posturi

 • Distanta pana la plaja : 20 m
 • Dimensiuni: 40 mp
 • Locuri de cazare : 3 + 1 copil

Tarifele pot varia in functie de durata sejurului !

Se închiriază pe minim 3 nopți!

Rezervarile se pot face prin plata unui avans de 25% din suma totala de cazare!

 Apartamentect

REZERVARE ONLINE